RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​На українському автобані сталася страшна ДТП: опубліковано фото

На ділянці автодороги Одеса-Київ у Благовіщенському районі Кіровоградської області сталося зіткнення 8 транспортних засобів.

Про це повідомляє прес-служба поліції Кіровоградської області.

"25 липня близько 13:00 на ділянці автодороги Одеса-Київ сталося зіткнення 8 транспортних засобів, які рухалися в попутному напрямку. В результаті 5 автомобілів загорілися, інші отримали механічні пошкодження, загинули 3 людини, в лікарню за медичною допомогою наразі звернулися 4 особи. Точна кількість постраждалих з'ясовується. На місці працюють поліцейські і співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій", — наголошується в повідомленні.

У поліції розповіли, що, за попередніми даними, трагедія сталася через задимлення ділянки дороги в результаті спалювання стерні на полях.

"Вирішується питання про відкриття за цими фактами кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", і ч. 2 ст. 245 КК україни "Знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу", — додали в прес-службі.

Обставини події встановлюються.

Фото прес-служби НПУ

"На автодорозі "Одеса-Київ" зіткнулися 8 автомобілів, в результаті події загинули три людини, ще четверо постраждали. За попередніми даними, трагедія сталася через задимлення ділянки дороги в результаті спалювання стерні на полях. Хлопці, може годі вже палити стерню? Що за дідівські методи, від яких то на дорогах аварії, то Київ кілька тижнів задихається. Може, влупити за це солідний штраф на законодавчому рівні? Стежитимуть..." — пише на своїй сторінці у Facebook блогер і журналіст Кирило Сазонов.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві в ніч на 25 липня сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої перекинувся автомобіль.

У Харкові ввечері 23 липня в Індустріальному районі міста сталася ДТП за участю маршрутного автобуса та легкового автомобіля, в якому були співробітники поліції.