RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Під Харковом знайшли труп депутата: опубліковано відео

Біля ставка в селі Лукашівка Красноградського району Харківської області 4 жовтня було знайдено тіло депутата місцевої райради Романа Шияна.

У прес-службі обласного ГУ Національної поліції розповіли, що поруч з тілом було знайдено рушницю.

Факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "умисне вбивство".

За словами місцевих жителів, вбивство може бути пов'язане з участю депутата в судових розглядах. Зокрема, 20 вересня у Господарському суді Харківської області пройшло чергове засідання у справі про землі колишнього сільгоспкооперативу "Батьківщина", перейменованого в підсобне господарство "Україна ФГ", яке Шиян очолював до 2015 року.

"Ми думали, що земля колгоспна за нами, а вони акт на землю фіктивний зробили в 1995 році. Ми надали документи. У людей у трудових книжках записані дані, що вони працювали в цьому господарстві. Поліція хоче забрати рейдерів наших, а народ не пускає, поки не приїде вищестояще керівництво. Ми боїмося, що докази будуть втрачені, і слідство буде проведено не в повному обсязі", - розповів один з місцевих жителів.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 10 червня на Миколаївщині був жорстоко вбитий екс-депутат Миколаївської обласної ради від партії БПП Віктор Губанов.

За матеріалами "Об'єктив. ТБ"