RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Дружина померлого екс-ватажка ЛНР Болотова заявила про його отруєння

Дружина недавно померлого першого ватажка так званої ЛНР Валерія Болотова Олена заявила, що він пішов з життя невдовзі після того, як випив чашку кави в одному з барів Москви під час ділової зустрічі.

Про це повідомляє російський сайт Life.

Олена Болотова сказала, що напередодні смерті її чоловік зустрічався з двома чоловіками в кафе "Червона машина" в будівлі Льодового палацу ЦСКА. Коли Валерій Болтів повернувся додому після цієї зустрічі, то через деякий час він почав скаржитися, що йому стало погано.

"Він весь вечір повторював: "Навіщо я випив цю каву?" - зазначила Олена Болотова.

Потім вона пішла в лікарню, щоб прикріпити Болотова до медичного закладу. По поверненню додому вона виявила екс-ватажка ЛНР вже в несвідомому стані і одразу ж викликала "швидку допомогу", але до приїзду медиків Болотов вже помер.

"Він на своє здоров'я особливо ніколи не скаржився, і ми ніколи не зверталися в медичний заклад ні тут, ні там. Тільки іноді він говорив, що серце коле... Відразу після того, що сталося, у мене виникла підозра, що його отруїли", - додала Олена Болотова.

Як повідомляв "Апостроф", колишній ватажок бойовиків ДНР Ігор Стрєлков пов'язав смерть Болотова зі зловживанням ним алкоголем.