RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Українська рок-зірка розповів про свої проблеми з міліцією

Відомий український рок-музикант, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розповів про те, як 12 років тому проти нього відкрили кримінальну справу.

Про це Вакарчук розповів в інтерв'ю виданню Віва.

"Коли я переїхав зі Львова до Києва, ми знімали квартиру з Юрою Хусточкою (екс-басистом "Океану Ельзи" - ред). І ось одного разу в 6 ранку до нас прийшли з відділу особливо небезпечних злочинів. Нічого не розпитуючи, відібрали наші паспорти, звеліли зібрати речі і відвезли у відділення з ще кількома хлопцями. Виявилося, що Юрін однокласник, який приїхав у гості на один день, що був схожий на фоторобот якогось ґвалтівника", — розповів музикант.

Він додав, що і сам притягувався.

"Про це тоді всі газети писали. У 2004 році на мене відкрили кримінальну справу "за фактом незаконного захоплення державних будівель". Ми з кількома депутатами зайшли в червоний корпус університету Шевченка, нас ректор запросив на чай. А потім виявилося, що ми незаконно захопили будівлю", — згадує Вакарчук.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Вакарчук розповів, який найбільш яскравий подарунок йому піднесла його кохана. Нагадаємо, сьогодні у Вакарчука день народження.

Раніше український співак Віктор Павлік розповів, чому вважає, що Святослав Вакарчук добре би управляв країною.