RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Скандал навколо Самойлової: продюсер спрогнозував небезпечні наслідки для "Євробачення"

Відомий український продюсер і чоловік Руслани Олександр Ксенофонтов вважає, якщо організатори "Євробачення" не вирішать скандал навколо виступу учасниці від Росії Юлії Самойлової, над конкурсом нависне загроза.

Таку думку він висловив в інтерв'ю kp.ua.

"Абсолютно зрозуміло, що EBU під тиском Москви і солідарною думкою багатьох інших учасників конкурсу з замороженими і діючими конфліктами буде шукати будь-які можливості, щоб учасник від Росії взяв участь в конкурсі", - повідомив він. При цьому зазначив, що в іншому випадку багато країн відмовляться транслювати конкурс, тому що там беруть участь виконавці з держав, з якими у них були конфлікти.

"Одним словом – для конкурсу це вкрай небезпечна історія, і функціонери Європейської асоціації віщання будуть робити все, щоб блокувати прецедент недопуску учасника з іншої країни!", - вважає Ксенофонтов.

При цьому він зазначив, що ситуація, коли учаснику відмовлено в праві взяти участь склалася вперше на відміну від випадків, коли країни самі відмовлялися від такої можливості.

Як повідомляв "Апостроф", раніше організатори міжнародного конкурсу вказали на те, що Росія не прагне брати участь в "Євробаченні".