RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Кума Порошенка з його міністерською роботою висміяли в мережі

Український активіст і волонтер Роман Доник висміяв кума президента України, міністра інформаційної політики Юрія Стеця, проілюструвавши результати роботи відомства словами самого міністра.

"Результат роботи міністерства за півтора року, словами міністра", - написав волонтер на своїй сторінці у Twitter, привівши таку цитату Стеця:

"Глибоко вкорінилась російська пропаганда, яка змальовує нас з вами фашистами і бандерівцями".

Зазначимо, що заява Стеця стосувалася скандалу з публікацією інтернет-ресурсом "Миротворець" даних журналістів, "акредитованих" бойовиками на окупованих територіях Донбасу.

"Я звертаюся до всіх патріотів України та до журналістської спільноти – зробити адекватні висновки з цієї історії! Ми всі маємо бути зацікавленими в об'єктивному висвітленні ситуації на Донбасі, ми маємо знати, що і як відбувається там: чим живуть наші українські громадяни, як глибоко вкорінилась російська пропаганда, яка змальовує нас з вами фашистами і бандерівцями. Нам треба знати, що робить окупаційна влада, і з чого нам прийдеться починати, відновлюючи українську владу і порядок на тимчасово окупованих територіях", - зазначив Стець.

Як повідомляв "Апостроф", держави "Великої сімки" (G7) висловили свою глибоку стурбованість у зв'язку з оприлюдненням персональних даних журналістів на сайті "Миротворець".