RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Срібло для українського гімнаста: соцмережі зляться на суддів Олімпіади-2016

Соцмережі вважають упередженим рішення суддівської колегії, яка присудила лише срібну медаль у багатоборстві українському гімнасту Олегу Верняеву на Олімпіаді 2016.

Українець отримав високі оцінки у вправах на коні, на кільцях, в опорному стрибку і на брусах. І залишався лідером до кінця змагань.

Але у вправах з поперечиною Верняеву занизили бали, і на перше місце вийшов представник Японії Кохей Учімура.

Користувачі соцмереж назвали це рішення несправделивым.

"Олег Верняєв, спортивний гімнаст. Маленький коник, який легко здобув для України срібло!!! І так, Олега реально засудили на останній вправі, золото віддали японцеві з неголеними пахвами", - пише користувач Лариса Сарган.

"Друге срібло України на Олімпіаді. Гімнаст Олег Верняєв. Засудили, не давши золота, зал свистів", - обурюється користувач під ніком Х..й Київ.

Як повідомляв "Апостроф", 8 серпня українській олімпійській збірній вдалося завоювати дві медалі в Ріо-де-Жанейро.

Так, фехтувальниця і багаторазова чемпіонка світу Ольга Харлан виборола бронзову медаль на Олімпіаді серед шаблісток. Таким чином, Харлан завоювала вже третю у своїй кар'єрі олімпійську медаль.

23-річний українець Сергій Куліш завоював срібну медаль в змаганнях стрільців із пневматичної гвинтівки з 10 метрів. Зазначимо, що Куліш став першим призером від України на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро.