RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Українець допоміг своїй команді в Кубку Німеччини: відео голів

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка, який нещодавно забив дебютний гол за свій "Шальке" у ворота російського "Краснодара" в Лізі Європи, зумів допомогти команді ще і в Кубку Німеччини: вінгер двічі розписався у воротах "Нюрнберга", і "біло-сині" вийшли до 1/8 фіналу турніру.

"Шальке" переміг 3:2, а українець забивав перший і третій голи опонентові. Додамо, що обидва м'ячі стали нетиповими для Коно, оскільки він вражав ціль не з-за меж штрафного дальнім ударом, а приблизно з воротарської зони.

Таким чином, в активі Коноплянки вже три голи за "Шальке", куди він перейшов два місяці тому з іспанської "Севільї" на правах оренди.

Додамо, що українські футболісти могли бути задіяні в ще одному матчі Кубку Німеччини. Однак воротар Ігор Березовський, захисник Артем Федецький та вінгер Денис Олійник з "Дармштадта" провели весь поєдинок проти "Вальдорф" на лавці запасних. Їхня команда програла 0:1.

Примітно, що "Дармштадт" і "Шальке" - сусіди по турнірній таблиці в Бундеслізі, при цьому команда Коноплянки знаходиться на одній сходинці нижче - на 14-му місці.

Як повідомляв "Апостроф", Коноплянка увійшов в історію клубу з РФ: його гол у ворота "Краснодара" в 3-му турі Ліги Європи став першим в історії клубного протистояння на новому стадіоні, який був відкритий за 10 днів до єврокубкової гри.