RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Скандаліст Ф'юрі не зможе повернутися в бокс через відсутність ліцензії

Екс-чемпіон світу Тайсон Ф'юрі не зможе повернутися на ринг у травні, так як у нього немає боксерської ліцензії. Про це повідомив генеральний секретар Британської боксерської ради Роберт Сміт.

"Ф'юрі відсторонено. У нього є безліч проблем, з якими йому потрібно розібратися, перш ніж думати про повернення в бокс. У нас не було ніяких контактів з Ф'юрі або ким-небудь з його команди, з тих пір, як його ліцензію було призупинено.

До тих пір, поки не буде розглянуто питання щодо допінгу, він не отримає свою ліцензію назад. Крім того, у нього були медичні проблеми, це питання також потрібно розглянути. Якщо Ф'юрі хоче знову боксувати, він повинен зв'язатися з нами, дізнатися, що від нього вимагається, вислати нам необхідні документи", - наводить слова Сміта SkySports.

У відповідь на це Ф'юрі в своєму "Твіттері" заявив, що буде боксувати за ліцензією Боксерського союзу Ірландії і "не хоче мати нічого спільного з Британською боксерською радою", однак і в ірландській організації йому відповіли відмовою. "Ми поважаємо рішення Британської боксерської ради", - заявив президент організації Мел Крістл.

Нагадаємо, Ф'юрі не виходив на ринг з листопада 2015 року, коли відібрав всі чемпіонські титули у Володимира Кличка. Потім британець двічі зривав реванш з українцем, попався на допінгу, втратив всі свої чемпіонські пояси, а також свою ліцензію.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Ф'юрі дав прогноз на бій Кличко - Джошуа.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: