RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Brexit: журналіст констатував новий несподіваний поворот

Петиція за повторне проведення референдуму щодо Breхit, розміщена на сайті британського парламенту, вже зібрала понад мільйон підписів.

Це зазначив російський журналіст і блогер Олександр Сотник на своїй сторінці у Facebook.

"За останні півгодини кількість підписів під петицією вже перевищила 1 млн. Популісти рано раділи. Британський парламент розгляне петицію і прийме рішення. Стає все цікавіше. Як торкнулося реального виходу з ЄС, всі ці відморожені "патріоти" готові включити "задню". Зрозуміло, плану в горлопанів ніякого немає. Є тільки горловий спів і спрага піару", — вважає журналіст.

"Віддалено мені ця ситуація нагадала 1993 рік, коли Росія проголосувала за Жирика, і Карякін вигукнув: "Росія, ти здуріла!.." Правда, якісна різниця все-таки є: британці врахують свій промах, а росіяни як жили в парадигмі "від мене нічого не залежить", так і будуть догнивати в ній на узбіччі цивілізації. З любим чекистиком в обнімку", — зазначає Сотник.

Нагадаємо, на референдумі за вихід Великої Британії з Євросоюзу проголосували 51,9% британців, противників такого рішення 48,1%.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський політолог і член Громадської палати Росії Сергій Марков висловив свою думку з приводу того, що чекає Україну після виходу Великої Британії з Європейського Союзу.

Спікер російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова двозначно прокоментувала підсумки референдуму щодо виходу Великої Британії з ЄС.