RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Звільнення в РБК: потішний путінець відзначився їдким коментарем

Заступник голови комісії з дипломатії Громадської палати РФ, кремлівський пропагандист Сергій Марков прокоментував звільнення керівництва російського видання РБК.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, звинувативши видання у роботі на так звану "5 колону" і "спотворенні реальності".

"Змінено керівництво медіахолдингу РБК. Можливо, це призведе до зміни політичного курсу холдингу РБК. Зараз РБК є дуже якісним пропагандистським ресурсом, що працює в інтересах так званої 5-ої колони. В одному з номерів я нарахував 12 позитивних згадувань Навального. РБК явно займався пропагандою Навального", - написав Марков.

"РБК також прямо спотворював реальність по Україні. РБК всіляко приховував від читача злочини київського репресивного режиму, намагаючись представити його як нормальний демократичний уряд. Зокрема, РБК намагався показати призначення прем'єра України як результат публічної політичної боротьби українських партій, замовчуючи, що прем'єр-міністра України призначає віце-президент США, а суть боротьби полягала в тому, що Порошенко випрошував у Байдена пост прем'єра своїй людині. Будемо сподіватися, що в результаті кадрової зміни РБК перестане бути пропагандистським ресурсом Майдану і стане більш об'єктивним. Але не втратить в якості. А пропагувати Навального і київську хунту не треба", - заявив путінський пропагандист.

Як повідомляв "Апостроф", керівництво РБК пішло зі своїх постів через тиск Кремля, який посилився на акціонерів видання після публікації статті про "палац Путіна" в Геленджику.