RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Росії оцінили ймовірність палацового перевороту в Кремлі

Російський політолог Станіслав Бєлковський оцінив ймовірність того, що президента РФ Володимира Путіна скинуть шляхом "палацового перевороту".

Про це Бєлковський розповів в інтерв'ю Delfi.

Бєлковський відповів на питання про те, чи реальна революція в сучасній Росії.

"Революція завжди відноситься до категорії неможливого. В жовтні 1916 року Володимир Ілліч Ленін говорив, що наше покоління не доживе до революції, а через півроку він вже приїхав на Фінляндський вокзал і став одним з лідерів революційних процесів в країні", — нагадав політолог.

"Революцію неможливо прогнозувати, вона відбувається випадково, або не відбувається. У цьому сенсі зміна влади в Росії стане результатом низки випадкових подій", — прогнозує Бєлковський.

"Не виключено палацовий переворот, тому що значна частина околопутинских еліт незадоволена курсом на конфронтацію із Заходом, який був узятий на озброєння в 2014 році. І всі розуміють, що єдиний спосіб вийти з цієї конфронтації — це поміняти президента Росії", — зазначає російський політолог.

Як повідомляв "Апостроф", російський журналіст Олександр Невзоров вважає, що політичні проблеми в сучасній Росії здатна вирішити тільки революція.

Раніше український дипломат Юрій Щербак розповів про те, що в 2017 році в Росії може початися революція.