RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Скандальний російський дизайнер взявся за задник головної пропагандистки Путіна

Скандальний російський дизайнер Артемій Лебедєв, який нещодавно відвідав окупований Донбас, погодився розробити макет "задника, на тлі якого зазвичай виступає перед журналістами офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова.

Про це Лебедєв написав у своєму блозі в "ЖЖ".

Лебедєв звернув увагу на оперативну реакцію Захарової на його критику і опублікував скріншот запису в Facebook, в якій спікер МЗС попросила його зайнятися розробкою макету.

Захарова заявила, що і сама незадоволена оформленням відомчого "задника" для брифінгів. Вона не раз намагалася його поміняти, але підшукати гідну заміну не дозволили бюджет і непрофесіоналізм дизайнерів, які бралися за цю роботу.

"Що я можу сказати. Звичайно, візьмуся, Марія, матиму за честь! Прошу ваших помічників зв'язатися зі мною", — написав Лебедєв.

Пост з оглядом "задників" дипвідомств різних країн з'явився в "ЖЖ" Лебедєва 5 червня. У ньому дизайнер назвав фон, на якому виступає представник російського МЗС, "традиційним колгоспом" і додав, що замість гордості відчуває сором тому, що "дизайнерами традиційно працюють буфетниці з організації".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Артемій Лебедєв поділився результатами роботи своєї команди з благоустрою Одеси.