RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Розвідка повідомила, як бійці Путіна крадуть один у одного зброю на Донбасі

Українська розвідка розповіла, як російські військовослужбовці на окупованому Донбасі відібрали зброю у своїх же співвітчизників.

Про це повідомляють на сторінці Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України в Facebook.

"Враховуючи значні втрати особового складу, психологічну і фізичну навантаження від тривалого перебування на передових позиціях, а також незадовільне матеріально-технічне забезпечення, продовжується падіння рівня морально-психологічного стану особового складу з'єднань та частин 1 АК (Донецьк) ЗС РФ", — наголошується в повідомленні.

"18 червня ц. р. військовослужбовці 1 мотострілецького батальйону 100 окремої мотострілкової бригади, які тривалий час знаходяться на передових позиціях в районі Старомихайловки і беруть безпосередню участь у штурмових діях проти сил АТО, вчинили напад на підрозділ розвідувальної роти своєї бригади і відібрали всю зброю (стрілецьку та гранатомети), боєприпаси до неї, продовольство, бронежилети і пальне", — розповіли в розвідці.

"Військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння, під час перевезення боєприпасів скоїли наїзд на місцеву мешканку", — розповіли також розвідники,

Як повідомляв "Апостроф", також розвідка оприлюднила відомості про нові втрати, які понесли російські військовослужбовці при спробі штурмувати сили АТО на окупованому Донбасі.