RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Путіна потрапили в "пастку" Порошенка з авіаударом

Президент України Петро Порошенко в своєму виступі в Харківському університеті Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба заявив, що українська авіація повинна бути тією силою, яка здатна стримати агресора.

Про це повідомляє прес-служба Порошенка.

"Наша військова авіація за своїм призначенням, вогневій могутності і дальності бойового застосування повинна стати тією силою, яка разом з іншими складовими оборони забезпечить стримування агресивних амбіцій РФ, буде здатна завдати адекватний удару будь-якому агресору", - сказав український президент.

При цьому провідне державне інформаційне агентство Росії РІА Новости назвало цю новину так: "Порошенко пригрозив Росії авіаударом".

Таким чином, у Путіна визнали, що Росія є агресором по відношенню до України.

Це повідомлення РІА Новости викликало широке обговорення серед користувачів інтернету - всього під новиною за добу було залишено 215 коментарів.

"Хлопці, якщо у вас стільки сил йде на бій з "тінню" Росії, то може не треба напрошуватися на реальний візит того, хто цю "тінь" відкидає?", "ну все хана нам! хрюша знову кулі залив!" - так звучать самі рейтингові коментарі на РІА Новости.

Як повідомляв "Апостроф", путінці вибухнули злістю з приводу новини про візит Порошенка на Донбас.