RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Диверсії" у Криму: журналіст вказав на тривожну деталь

Журналіст Олександр Михельсон звернув увагу на дивну і тривожну деталь у справі про українськi "диверсії" в окупованому Криму.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що коли де-небудь у Росії, наприклад у Дагестані, стається теракт або вбивство ФCБшників, одразу після цього оголошують тривогу і вводять посилений режим.

Але у випадку з "диверсією" в Криму, за його словами, посилений режим і перекриття пунктів пропуску запровадили до події.

Михельсон з тривогою зазначає, що подібна "прозорливість" спостерігалася, коли перед російсько-грузинською війною людей почали вивозити за тиждень до "підступного і раптового нападу Грузії".

Його пост менш ніж за півгодини зібрав понад ста лайків.

"З цих станеться. Будуть ще і не такі провокації. Їм потрібна кров і горе людей, у цьому жаху простіше управляти натовпом", "Я так зрозумів, судячи по головному "диверсанту", що нині рибалка - дуже непевна справа — або ти зловиш рибу, або тебе чекісти", "Так мало того — пропускні пункти вже відкрили", — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", голова окупаційної "влади" Криму Сергій Аксьонов зробив заяву, де закликав вбивати "диверсантів" з України та вішати їхні трупи на кордоні.