RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Бесіда Путіна з Трампом: у Кремлі пояснили мовчання щодо українського питання

Питання про вирішення збройного конфлікту на сході України і визнання Криму російською теріторією не піднімалися під час телефонної бесіди новообраного президента США Дональда Трампа з російським президентом Путіним. Про це пише lenta.ru з посиланням на прес-секретаря очільника Кремля Дмитра Пєскова.

Відсутність таких важливих тем у розмові путінський прес-секретар пояснив тим, що Трамп хоч і виграв на виборах, але ще не є президентом США. Всі офіційні контакти і роботу Кремль буде продовжувати з адміністрацією Барака Обама, тому що офіційно, до інавгурації Трампа, саме він є президентом Сполучених Штатів.

Пєсков сказав, що під час телефонного діалогу обговорювалася можливість зустрічі Трампа і Путіна, але про те, що вона відбудеться до інавгурації, домовленості немає. В цілому ж розмова, на думку прес-секретаря російського президента, носив конструктивний характер.

Як повідомляв «Апостроф», російський журналіст Соловйов влаштував ажіотаж в телеефірі через телефонної розмови Трампа і Путіна.