RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Нова витівка пранкерів з РФ: організаторам "Євробачення" запропонували гопак від Порошенка

Стало відомо про те, як російські пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) розіграли супервайзера міжнародного конкурсу "Євробачення" Йона Ола Санда, запропонувавши йому гопак у виконанні президента України Петра Порошенка.

Про це йдеться на сайті НТВ в анонсі телепрограми "Дзвінок", яка вийде в ефір у ніч на 8 грудня.

Відзначається, що норвезькому продюсеру, супервайзеру "Євробачення" Санду пранкери предстаились міністром культури України Євгеном Нищуком. На телеканалі повідомили, що з Сандом обговорювали питання про "чорний список" Министерста культури України.

Також пранкер, який спілкувався з норвежцем, запропонував йому включити в програму "Євробачення" гопак у виконанні українського президента Петра Порошенка. У відповідь на це представник "Євробачення" порекомендував співрозмовнику направити зусилля в інше русло і заявив, що музичний конкурс вільний від політичного підґрунтя.

Йон Ол Санд зазначив, що присутність на сцені "Євробачення" політиків виключена. "Якщо цей номер буде використовуватися в політичних цілях, то це буде не дуже добре для України", — додав він.

Також в анонсі програми повідомляється, що російські пранкери від особи вищезазначеного Санда зателефонували меру Києва Віталію Кличку. Як пишуть у російському ЗМІ, в розмові він нібито визнав, що артисти з РФ ніяк не загрожують безпеці України.

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю "Апострофу" російський пранкер Володимир Кузнєцов, відомий під псевдонімом Вован, розповів, як дзвонив Кличко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російські пранкери розіграли українського президента Петра Порошенка, зателефонувавши йому від імені киргизького президента Алмазбека Атамбаєва.