RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Росії висміяли ватажка ДНР з його планами стати частиною РФ

Російський журналіст Леонід Радзіховський вважає, що заяви ватажка ДНР Олександра Захарченка про те, що Донбас в 2018 році опиниться в складі РФ необхідно сприймати як "звичайну клоунаду".

Про це він сказав в коментарі "Обозревателю".

На думку журналіста, так звані республіки просто не потрібні Росії. Радзіховський вважає, якби в цьому була необхідність, ДНР вже давно приєднали до РФ і не питали б згоди Захарченка. Тому заяви так званого голови – звичайна клоунада.

"Це базікання людини, якій треба нагадати про себе, оскільки нагадувати про себе більше нічим. Він не може сказати, що його "республіка" процвітає, що вони досягли певних успіхів в соціальній сфері, в економіці, що люди до них їдуть. Залишається робити гучні, скандальні, безглузді заяви, які з задоволенням підхоплюють українські ЗМІ і тим самим збільшують його піар-капіталізацію", - сказав Радзіховський.

На його думку, у Росії є плани налагоджувати відносини з Євросоюзом і США, домагатися зняття санкцій. Приєднання Донбасу не дозволить цим планам здійснитися. "Як говорив один французький король, "Париж коштує меси", а Європа вже точно варта Донбасу, і санкції точно коштують Донбасу", - сказав журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", публіцист Олександр Невзоров вважає, що ЗМІ Росії зробили з Захарченка "чергового ідіота".