Лайм

Солістка "НеАнгелів" озвучила свою офіційну зарплату: ця цифра вас здивує

Слава Камінська розповіла, скільки вона офіційно заробляє в місяць

Учасниця популярного українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська, яка нещодавно розлучилася з чоловіком, назвала свою офіційну заробітну плату.

Цифру співачка розсекретила у шоу "Ніч у барі", яке виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ. Так, в ході гри "Правда або дія" Слава відповіла на питання, скільки вона заробляє в місяць (відео дивіться нижче).

"У мене є легальний дохід. Офіційно я отримую, як артистка, що працює в компанії, 600 гривень", - зізналася Камінська, викликавши подив і сміх у ведучих шоу. При цьому суму свого нелегального доходу співачка називати не стала.

  • Раніше Слава Камінська поскаржилася на переслідування невідомого чоловіка. За словами знаменитості, спочатку вона не сприймала серйозно загрози з боку незнайомця, але після того, як він почав ломитися в її квартиру, вирішила оприлюднити цю ситуацію.
  • Раніше режисер, кліпмейкер і продюсер Алан Бадоєв розсекретив заробітки своїх підопічних - українських артистів Макса Барських та Тетяни Решетняк, відомої під сценічним псевдонімом TAYANNA.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях