Лайм

Настя Каменських у напівпрозорій сукні позує на батьківщині Фріди Кало у Мексиці: фото

Образ отримав масу компліментів

Настя Каменських не тільки приміряла образ Фріди Кало, а й побувала на батьківщині знаменитої художниці. Співачка знялася у мексиканській фотосесії, показавши в кадрі всю палітру місцевого колориту.

Результатом артистка поділилася на особистій сторінці в Instagram. "Зараз, в розпал літа, саме час вам їх показати", - написала під знімками NK.

Фото: instagram.com/kamenskux

Для ефектних кадрів Каменських приміряла білу мереживну сукню з напівпрозорої тканини з оригінальною вишивкою - по всій поверхні наряду розсипані яскраві квіти. Облягаючий силует сукні підкреслює жіночну фігуру зірки.

Фото: instagram.com/kamenskux

Зйомка проходила в одному з найкрасивіших районів міста Мехіко - Койоакан, де народилася та більшу частину життя провела мексиканська художниця Фріда Кало. Сьогодні там розташований її будинок-музей. Автором фотографій став відомий фотограф Алекс Кордова.

Фото: instagram.com/kamenskux

Фоловери співачки прийшли в захват від фотосесії, особливі компліменти отримав образ. "Шикарна сукня", "Дуже красиво", "Неймовірна сукня", "Сукня просто вау", "Просто нереальна, як же тобі личить", "Сукня нереальної краси", - захоплюються дописувачі.

Фото: instagram.com/kamenskux

Фото: instagram.com/kamenskux

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв