Лайм

Джонні Депп поскаржився на бойкот в Голлівуді після звинувачень Ембер Херд

Американський прокат останнього фільму з актором досі відкладають

Джонні Депп сказав, що після провальної судової битви з Ембер Херд його бойкотує Голлівуд, оскільки його останній фільм "Мінамата" все ще не вийшов у прокат в США. У новому інтерв'ю The Sunday Times Депп назвав своє становище абсурдним.

Фото: Wikipedia

У фільмі "Мінамата" Джонні Депп грає роль Вільяма Юджина Сміта - американського фотожурналіста, який допоміг викрити трагічні наслідки отруєння ртуттю жителів прибережного міста Мінамата в Японії. Світова прем'єра фільму відбулася ще 21 лютого 2020 року на Берлінському міжнародному кінофестивалі. Рік по тому року режисер Ендрю Левітас відправив MGM листf, в якому стверджував, що студія вирішила "поховати фільм" у відповідь на скандал навколо Деппа.

Сам Депп заявив, що цей зворушливий фільм знятий з повагою до трагедії Мінамати, і його скасування вплинуло на тих, хто пережив подібні речі.

"А все через що? Через мій бойкот в Голлівуді? Через одного чоловіка, одного актора в неприємній і заплутаній ситуації? - сказав Депп. - Але я рухаюся в потрібному напрямку, щоб все прояснити".

Нагадаємо, що Джонні Депп у 2020 році програв справу про наклеп проти британського таблоїду The Sun, який звинуватив його в побитті Ембер Херд. Суд постановив, що 12 з 14 випадків домашнього насильства, описаних Херд, дійсно мали місце. Після цього Депп вирішив довести свою невинність в американському суді.

Тим часом Міжнародний кінофестиваль в Сан-Себастьяні захистив своє рішення вручити Джонні Деппу головний приз. Незважаючи на засудження з боку групи іспанських режисерів, адміністрація фестивалю підкреслила, що Депп не був засуджений за насильство над жінками.

  • У липні Ембер Херд таємно стала мамою і показала фото з дочкою Уною. Через проблеми з фертильністю актрисі довелося вдатися до послуг сурогатної матері.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита