Лайм

9 пухових жилетів на прохолодну осінь: чим стильно утеплюватися в жовтні

Така річ точно має бути у вашому гардеробі

Восени погода досить мінлива і непередбачувана. Тому якщо ви вже підібрали кілька луків зі стильними пальтами, радимо також приглянути варіанти з пуховими жилетами. theLime зробив для вас добірку з найпопулярнішими моделями сезону, а також зібрав рекомендації, з чим їх поєднувати.

З пуховою жилеткою можна створити стильний total black look, в якому можна відправитися як на прогулянку, так і в офіс. Одягайте зручні джинси з високою лінією талії і водолазку, а зверху - жилетку. Доповніть такий образ шкіряною сумкою і практичними лоферами.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг (@ shopping.life_ua)

Ще один варіант, як носити пухову жилетку, - з трикотажним платтям. Підберіть варіант у довжині міні й жилетку в тон. Доповнять лук бейсболка, високі чоботи і невеликий клатч через плече.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення irinka.shop (@ irinka.shop)

Для поїздки за місто підійде стильний лук, який складається з сірих джинсів, теплого худі та пухової жилетки яскравого кольору. Доповніть образ мокасинами на платформі і рюкзаком.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Товари оптом (@ mary_fashion3112)

Ще один варіант на теплий осінній день - трикотажний костюм із широкими брюками і пухова жилетка. Доповніть образ невеликою сумкою з анімалістичним принтом і взуттям на масивній підошві.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Тетяна (@_clothes_boutique__)

Для створення більшої кількості образів підберіть двосторонню жилетку. Одягайте її з джинсами і укороченим лонгслівом, а також з грубими черевиками на шнурівці. Доповніть лук місткою сумкою-шопером.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення ТопіГольфіКупальнікі (@malina_shop_dp)

Якщо ви плануєте вирушити на вихідних на пікнік із друзями, тоді коротка жилетка з написами - це саме те, що вам потрібно. Носити її можна зі спортивним костюмом і зручними кросівками.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення магазин жіночого одягу (@shine_sty_le)

Ще один стильний варіант - жилетка на затяжках, яка підкреслить тонку талію. Одягайте її з джинсами-варенками і легкими светрами, а доповнять лук білі кросівки. Завдяки містким кишенях на ній ви навіть зможете обійтися без сумки або клатча.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг 42-68 (@lanesta_store)

Для більш прохолодних днів пригляньте довгу стьобану жилетку. Одягайте її з брюками або джинсами, а також светрами або водолазками. Доповніть лук невеликою сумкою через плече і зручним взуттям.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Mila (@ shopping202185)

Ще один варіант на осінь - жилетка з екошкіри. Така річ буде стильно виглядати як з образами в стилі casual, так і з більш спортивними луками. Наприклад, надягайте чорні джинси, білий світшот і бежеву жилетку. Доповнять образ кеди і чорний рюкзак.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіноче взуття і одяг (@ shoes_ykraina1)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чистий четвер 2024: що не можна робити в цей день, традиції і обряди

Що можна, а що не можна робити у Чистий четвер 2 травня - традиції, обряди та заборони церковного свята Страсного тижня перед Великоднем

Має особливу силу: що таке четвергова сіль і як правильно її готувати

Як у домашніх умовах зробити четвергову сіль у Чистий четвер перед Великоднем, а також для чого її можна використовувати

Як захистити буряки і моркву від шкідників: натуральний засіб відлякує довгоносика і мурах

У травні на буряках може з'явитися довгоносик - чим обробити грядки, щоб відлякати шкідників, прогнати мурах з городу