Лайм

Принцу Вільяму виповнилося 40 років - королівський двір показав архівні фото іменинника

Старший онук британської королеви святкує ювілей

21 червня день народження святкує не лише Тарас Тополя, а й принц Вільям - синові принца Чарльза та принцеси Діани виповнилося 40 років. З цієї нагоди королівська сім'я поділилася архівними фотографіями іменинника, зробленими в різні роки.

На знімках, опублікованих на сторінці Букінгемського палацу в Instagram, старший онук Єлизавети II зображений у дитинстві, юності та в теперишній час, у тому числі й з бабусею-королевою.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

"Вітаємо герцога Кембриджського з 40-річчям! Принц Вільям Артур Філіп Луїс - старший син принца Уельського та Діани, принцеси Уельської. Він народився о 21:03 21 червня 1982 року в лікарні Святої Марії, Паддінгтон, Лондон. У бюлетні, Букінгемського палацу повідомлялося, що він важив 7 фунтів 1 1/2 унції", - сказано у вітальному дописі.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Шанувальники королівської сім'ї з усього світу приєдналися до привітань у коментарях. Підписники з Німеччини, Італії та інших країн побажали "майбутньому королю" Великої Британії щасливого дня народження та здоров'я всій його сім'ї.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Герцог Кембриджський - другий у черзі на британський престол. Принц Вільям одружений з Кейт Міддлтон, від якої у нього троє дітей: принц Джордж, принцеса Шарлотта та принц Луї. Його Королівська Високість здійснює ряд благодійних заходів та проектів, а також виконує громадські та офіційні обов'язки на підтримку королеви у Великій Британії та за кордоном.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Фото: instagram.com/theroyalfamily

  • 23 квітня молодшому синові принца Вільяма та Кейт Міддлтон виповнилося 4 роки. З нагоди свята королівська пара показала свіжі портрети принца Луї.
  • А 2 травня герцог та герцогиня Кембриджські відсвяткували 7-річчя дочки . Принцеса Шарлотта росте точною копією батька - принца Вільяма.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ