Лайм

Всі сини: Надія Матвєєва пояснила, чому не відмовляла єдину дитину йти у ЗСУ

Телеведуча підтримала рішення сина йти воювати

Українська телеведуча Надія Матвєєва виховує сина Владислава. У перші дні повномасштабного вторгнення РФ 25-річний хлопець пішов записуватися до лав Збройних сил України, і зіркова мати підтримала рішення своєї єдиної дитини.

У новому випуску програми "Як ти?" ведуча популярних шоу каналу СТБ пояснила, чому не стала відмовляти сина йти воювати. Надія розповіла, що Влад сприйняв війну рішуче і заявив, що хоче бути на передовій, у ЗСУ.

Фото: instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

"Для того, щоб зареєструватися у військкоматі поїхав туди, де він прописаний, до Кременчука, але четверта хвиля... Я така: так, з одного боку я хочу, щоб усі були живі, а з іншого боку я розумію, що всі дорослі ", - сказала вона.

Матвєєва не відмовляла єдину дитину йти на фронт, оскільки, на її думку, "так має бути". Коли Григорій Решетник сказав, що це син, це дуже складно, Надія сказала: "Всі сини. Але це війна".

Телеведуча додала, що спочатку Влад та її коханий, імені якого вона не розкриває, хотіли записатися у територіальну оборону, але їм відмовили, оскільки всі місця вже були зайняті.

Надія Матвєєва народила Владислава від першого чоловіка, з яким познайомилася в університеті. Всього телеведуча була заміжня двічі, і обидва шлюби закінчилися розлученням. Сьогодні 53-річна Надія щаслива у нових стосунках з обранцем, який молодший за неї на 20 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ