Лайм

Ці спільні дії об’єднують нас: Притула у День волонтера звернувся до українців та нагадав про важливе

"Всі зараз щось роблять. Всі разом і кожен на своєму місці"

5 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера. Цей день присвячений людям, які на добровільній основі допомагають тим, хто цього потребує. І зараз, у період війни, це свято набуло особливого значення.

Своїми думками в цей день поділився телеведучий та волонтер Сергій Притула. У Instagram він опублікував ролик, у якому назвав 5 грудня "днем всіх українців" та подякував їм за всі добрі справи, які вони продовжують робити задля спільної перемоги.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Сергій Притула (@siriy_ua)

"Сьогодні дуже особливий день. Сьогодні - День волонтера. Позаяк у волонтерській діяльності зараз залучена ледь не вся країна, то можна сміливо стверджувати, що це день всіх українців. Всі зараз щось роблять. Всі разом і кожен на своєму місці. Ви – круті. Ви – наша опора. Кожне зусилля, кожен донат є вагомими внесками у загальну справу підтримки української армії. Ці спільні дії об’єднують нас, роблять нас сильними та непереможними. Ми не уявляємо наш фонд без вас і, власне, сьогодні ви теж волонтери, і сьогодні теж ваш день. Я хочу подякувати усім тим, кому не байдуже, хто зміцнює силу нашого війська", – сказав Притула.

Читайте також: Головне - не перегнути палицю: Сергій Притула розповів, що думає про розваги в період війни.

Наостанок знаменитість закликав людей не зупинятися, а й далі докладати максимум зусиль для того, щоб мирні дні повернулися в Україну якомога швидше: "Не зупиняйтеся, робіть те, що робите. Робіть все, що можливо і навіть те, що неможливо. Разом до перемоги. З днем волонтера".

Фото: instagram.com/siriy_ua

Сергій Притула - український громадський та політичний діяч, волонтер, телеведучий, актор, продюсер. Амбасадор збірної України з футболу. У період вторгнення Росії в Україну повністю присвятив себе волонтерській діяльності. Був ініціатором проекту зі збору коштів "Народний Байрактар", а у серпні купив для ЗСУ супутник фінської компанії ICEYE.

Читайте на тему: Українці отримали такі технології, яких у росіян ніколи не буде - Сергій Притула.

Нагадаємо, офіційна назва Дня волонтера звучить наступним чином: Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку. Свято було засновано за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН у 1985 році. Мета - підвищення поінформованості про важливий внесок волонтерів у суспільстві, заохочення людей долучатися до руху волонтерів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня