Лайм

Що подарувати дружині на Новий рік: ідеї подарунків, які порадують жінку

Саме час підібрати щось практичне

Незважаючи на те, що на території України вже понад 9 місяців продовжуються бойові дії, люди у містах та селах, де це можливо, продовжують жити звичним життям. І напередодні зимових свят багато хто традиційно задається питанням – чим порадувати рідних та близьких. І якщо ви вже підібрали подарунок на Новий рік 2023 року дитині, пригляньте щось для дружини. theLime ділиться практичними варіантами.

Фото: pixabay.com

Свічки

В умовах аварійних та планових відключень електроенергії свічки стали не лише елементом декору та затишку, а й елементарним джерелом світла увечері та вночі. Ви можете здивувати дружину набором свічок з різними ароматами або купити одну велику свічку і зробити для неї гарний підсвічник своїми руками. Також у продажу є спеціальні адвент-календарі зі свічками.

Павербанк

У нинішніх умовах одним із топових подарунків буде портативний зарядний пристрій або, як його ще називають, павербанк. Це не дорогий, але в той же час необхідний для кожного подарунок. Зарядний пристрій можна взяти на роботу, залишити вдома або в машині, а також завжди носити з собою в рюкзаку.

Термос

Ще один актуальний предмет, який на сьогоднішній день має бути в будь-якому будинку – це термос. Його можна використовувати як для повсякденних потреб в умовах блекауту, так і взяти з собою в дорогу, подорож чи довгу зимову прогулянку.

Чайник на батарейках

Ще один гаджет, який знадобиться мешканцям великих міст в умовах блекауту – це чайник на батарейках. Особливо це стосується тих сімей, де немає газової плити. У такому чайнику можна закип'ятити воду, щоб зробити чай або каву, а також запарити вермішель швидкого приготування із пакетика.

Сумка-холодильник

Якщо ваша дружина переживає, що через постійні відключення світла зіпсуються продукти і готові страви в холодильнику, подаруйте їй містку сумку-холодильник. Більше того, таку сумку можна брати із собою в довгу дорогу, що також є актуальним у наш час.

Читайте також: Можна відзначати "по-новому": коли українцям святкуватиме Різдво та інші зимові свята.

Електронна книга з підсвічуванням

Щоб скрасити довгі зимові вечори без електроенергії, можна придбати для своєї другої половини електронну книгу з функцією підсвічування. Так вона зможе хоч трохи відволіктися від побутових проблем та тривожних новин.

Лампа на акумуляторі

Якщо ваша дружина любить шити, в'язати чи вишивати, пригляньте для неї лампу, яка працюватиме в умовах відключення електрики від акумулятора. Такий гаджет знадобиться у побуті й тим, у кого є діти, з якими потрібно робити уроки, читати їм книги чи просто малювати або ліпити.

Тепла постіль, плед або зимова ковдра

Для того, щоб утеплити свій будинок та порадувати дружину, можна придбати новий комплект постільної білизни, наприклад, з байки, плед або пончо-плед, а також утеплену зимову ковдру. У наш час такому подарунку буде радий кожен.

Сертифікат на улюблену процедуру до салону або спа

Не секрет, що через війну багато хто частково або повністю втратив свої доходи. У зв'язку з цим деякі дівчата та жінки відмовилися або стали рідше робити звичні процедури, ходити в спа, до косметолога та на манікюр. Якщо ви хочете влаштувати своїй дружині маленьке свято, побалуйте її днем краси та релаксу.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня