Лайм

Топ-10 ідей новорічного манікюру на короткі нігті: фото

З таким нейл-артом ви точно виділятиметеся з натовпу

Для дівчат похід у салон краси на зачіску чи манікюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини та депресивних думок під час війни. І якщо ви вже робили мінімалістичний дизайн з точками, поекспериментуйте з манікюром на Новий рік 2023. theLimе підібрав кілька небанальних ідей для коротких нігтів.

Якщо ви полюбляєте однотонне покриття та нюдові відтінки, саме час прикрасити нігті світло-бежевим або молочним кольором. Зверху на нього можна нанести сріблястий стемпінг тобто перенести на ніготь малюнок (наприклад, зірки, сніжинки, будь-що із новорічної тематики тощо) з трафарету за допомогою штампу.

Фото: instagram.com/laurajacksonbeauty

Ще один варіант для новорічного манікюру – френч-омбре. Це нова техніка, яка включає створення м'якого градієнта по центру нігтів, що переходить від темнішого відтінку до більш світлого, що дозволяє дизайну дзеркально відбиватися на кінчику френча. Доповнити такий дизайн можна сріблястими блискітками на одному з нігтів.

Фото: instagram.com/jengnailsalon

Також можна покрити короткі нігті блакитним відтінком та зробити дизайн: один ніготь прикрасити невеликими бусинками чи стразами, а ще один покрити блискучим лаком схожого кольору.

Фото: instagram.com/adlabrandcz

Ще один дизайн на короткі нігті з напівпрозорим покриттям. Нанесіть будь-який відтінок і прикрасьте різнокольоровими точками та малюнками зірок чи сніжинок.

Фото: instagram.com/_gelcoco

Якщо ви любите насичені відтінки, покрийте нігті яскраво-зеленим кольором. А дизайн можна зробити за допомогою втирки – порошкоподібного пігменту з поліестеру, що нагадує пудру. З її допомогою нігтям можна надати блиск або створити дзеркальний ефект.

Фото: instagram.com/nicolawood_nailsandbeauty

Читайте також: Як виглядає наймодніший нюдовий манікюр цієї зими.

У багатьох модниць новорічний манікюр асоціюється з червоним відтінком лаку. Можна зробити однотонний манікюр у такому кольорі або урізноманітнити його дизайнами: на одному нігті оригінальний френч з червоним кінчиком і стемпінгом у вигляді сніжинки, а на іншому смугастий дизайн, чергуючи червоний, сріблястий і білий кольори.

Фото: instagram.com/omenanails

Ще один варіант у червоному кольорі – місячний манікюр. У цьому випадку акцент робиться на лунці її можна виділити іншим кольором або залишити з прозорим покриттям.

Фото: instagram.com/paintitnails

Також можна зробити незвичний японський манікюр. Головна його особливість у тому, що кожен ніготь може бути оформлений по-різному. Наприклад, один покривають однотонним лаком, на другий приклеюють стрази, на третій – каміння, на четвертий наносять напис, але на п'ятий – блискітки. При цьому вся композиція загалом має виглядати гармонійно.

Фото: instagram.com/dayday__nail

Ще один варіант манікюру на Новий рік 2023 – магнітний смарагдовий колір. Цей дизайн роблять за допомогою магніту, що впливає на металеві частинки у лаку для нігтів. Нігтьова пластина покривається прозорою базою, потім фоновим відтінком (за бажанням) та магнітним лаком. Потім за допомогою магніту можна створити найрізноманітніші малюнки, у тому числі із 5D-ефектом. Магнітний манікюр також часто називають "cat eye" або "котяче око". Він отримав свою назву завдяки сильній схожості з дорогоцінним каменем – хризоберилом.

Фото: instagram.com/zarya_nail.house

Також можна поєднати в одному дизайні кілька кольорів та дизайнів. Наприклад, покрити основну частину синім гель-лаком і поверх нанести дрібні блискітки. Один ніготь зробити білого кольору і прикрасити його стемпінгом зі сніжинками.

Фото: instagram.com/____annails____

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно