Лайм

Замашки 90-х: Оля Цибульська розповіла про кримінальне провадження проти її брата

Родич співачки зіштовхнувся з проблемами через свій бізнес

Українська співачка Оля Цибульська, яка у 2022 році вперше показала публіці свого чоловіка, розповіла про проблеми рідного брата. Сергій Цибульський – власник салону авто з пробігом, проти якого Бюро економічної безпеки висунуло серйозні звинувачення. Бізнесмен нібито незаконно отримував прибуток від продажу автомобілів, що ввозилися до України під виглядом гуманітарної допомоги.

Фото: instagram.com/cybulskaya/

Цибульська прокоментувала кримінальну справу в інтерв'ю Славі Дьоміну на YouTube. Свого брата вона називає волонтером, який зіштовхнувся із проблемами через застаріле законодавство.

"Україна не була готова, що така кількість людей допомагатиме. Закони, які писалися про волонтерство, вже старі. Ця кримінальна справа зараз стосується не лише мого брата, а й багатьох волонтерів, які були у Генеральній прокуратурі, - сказала Цибульська. - Серед них багато хлопців і дівчат, які мають особливі нагороди від президента, від пана Залужного, які з першого дня робили все можливе, щоб машини, обігрівачі та інша допомога їхали на фронт якнайшвидше. Тому що у нас немає часу довго гратися, нам потрібно вже зараз".

Сергій Цибульський Фото: instagram.com/s.tsybulskyy/

Читайте по темі: Життя після "нульової розмитнення": скільки зараз українці платять за ввезення "євроблях".

Співачка не стала вдаватися до деталей кримінального провадження, щоб не нашкодити братові некоректними висловлюваннями. При цьому вона підтвердила, що із салону брата забрали автомобілі та деякі особисті речі.

"Забрали все, і автомобілі, і особисті речі. І забрали несанкціоновано. Прийшли і віджали. І це не нормально в новій Україні, за яку ми всі боремося. Думаю, не за те наші військові на передовій гинуть, щоби не було можливості у нас у правовому полі вирішувати питання, - сказала співачка. - Потрібно вирішувати їх відкрито, на користь держави, а не діяти за законами та з замашками 90-х, з малиновими піджаками та різноманітними зв'язками".

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували