Лайм

Як виглядає наймодніший одяг 2023 року: 6 тенденцій, які слід знати

Дізнайтесь, що пропонують дизайнери у новому сезоні

Дівчата, які стежать за модою, намагаються продумувати свій гардероб наперед. Якщо ви вже знаєте, яке взуття буде у тренді навесні та влітку 2023 року, подивіться на основні тенденції в одязі. Модні дизайнери в новому сезоні зробили ставку на жіночність, елегантність та сексуальність.

Блейзери

Не встигли ми скучити за жакетами, як вони знову потрапляють у наші гардероби. Як і минулого сезону навесні і влітку 2023 будуть актуальні моделі вільного крою. Жіночий піджак оверсайз сірого кольоу або бежевий блейзер - чудовий вибір для будь-якого випадку.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Міні-сукні

Короткі сукні знову повернулися в моду. Моделі міні-сукнь, які є в останніх модних колекціях, виконані як у строгому стилі, так і декоровані відкритими бюстьє. Головними відтінками будуть фіолетовий та салатово-лимонний.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Читайте також: Шкіряні штани стали великим трендом 2023: які фасони в моді.

Мереживо

Дизайнери в 2023 році пропонують сукні з мереживним оздобленням або вбрання повністю виконані з напівпрозорого мережива. У нових колекціях можна побачити готичний гламур і білизняний стиль.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Бахрома

Не варто забувати навесні і влітку 2023 року і про повітряну бахрому - це оздоблення, як і раніше, в моді. У тренді будуть як сукні, які повністю складаються з ярусів тонких ниток або вбрання, декоровані бахромою.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Джинсова тканина

У новому гардеробі кожної модниці обов'язково мають бути речі із джинсової тканини. У 2023 році дизайнери зробили денім сексуальним: у спідницях з'явилися високі розрізи, а ліфи стали ще мініатюрнішими. Сміливим дівчатам обов'язково сподобається джинсовий монолук.

Читайте також: Джинси скінні вийшли з моди: що носити замість них 2023 року.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Великі вирізи

Дизайнери продовжують експериментувати з вирізами на сукнях, роблячи їх у вигляді різних геометричних фігур і в найнесподіваніших місцях. У новому сезоні вирізи набули великих розмірів, що робить вбрання пікантним, але при цьому зовсім не вульгарним.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати