Лайм

Це мій результат і моє бажання: Ксенія Мішина відповіла на критику щодо схуднення

Акторка скинула 9 кг

Ксенія Мішина чотири місяці працювала над собою і здобула свою найкращу за все життя фізичну форму. Сьогодні акторка важить 48 кг, а її тіло виглядає підтягнутим та рельєфним. І хоча багато хто зачарований результатом, знайшлися й ті, хто розкритикував зовнішність зірки. На їхню думку, героїня "Холостячки" надмірно схудла і "до" вона виглядала краще.

Ксенія записала кілька "сторіз", у яких відповіла хейтерам. За словами Мішиної, вона худла не для того, щоб подобатися всім, а щоб задовольнити своє бажання. Акторка додала, що всі люди мають різні смаки, що цілком нормально, а на своєму прикладі вона хотіла показати, що за короткий термін зі своїм тілом можна зробити що завгодно.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Я розумію, що мій результат може не всім подобатися, але це тільки мій результат, моя історія, моє бажання. Деяким подобаються пишні форми, деяким - такі, як мені, і це норм абсолютно. Але я вам показала, що через 4 місяці можна зробити зі своїм тілом все, що ви забажаєте", - сказала Мішина.

Читайте також: Набрала 31 кг: Ксенія Мішина показала, як виглядала під час вагітності.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Ксенія також відповіла тим, хто вважає її трансформацію "знущанням" над собою.

"Хто так вважає, ви повинні розуміти, що трансформація способу життя та ретельна робота над собою - це не про знущання. Це про свідоме здорове життя! Можливо, у вас формується така думка через маніпулятивні стереотипи, що для досягнення кращої версії себе треба постійно страждати і знущатися над собою. Так, не завжди у всьому є присутність задоволення, але хто сказав, що це погано? Складнощі - ваше паливо теж. А в цілому гармонію, справжню насолоду та ейфорію ви отримуєте завдяки процесам та результатам", - наголосила зірка.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Підисники також звинуватили Ксенію в тому, що все це акторка зробила, щоб запустити свій марафон із схуднення, як це роблять багато блогерів.

"Моя унікальність у тому, що я не збиралась і не збираюсь робити ніякий марафон! Я не бачу в цьому ніякого сенсу та користі. Бо тільки персональне супроводження може привести вас до перемоги в такій справі! Все інше не працює, запам'ятайте. Все інше про інше, - пояснила Мішина. - Я хочу дарувати вам користь, хочу бути з вами чесною та відвертою. Ділитися своїм досвідом і знаннями безкоштовно. Я працювала з найкращими і готова тепер передавати це вам. Я для вас! За вас!".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ

Олександр Положинський натякнув на проблеми зі здоров'ям і налякав фанатів виглядом своїх очей

Український музикант і військовослужбовець Олександр Положинський показав фото з катетером у руці та зіницями різного розміру, налякавши шанувальників