Лайм

Як не потрібно одягатися чоловікові: топ-9 модних заборон

Поради для тих, хто хоче виглядати дорого та зі смаком

Виглядати стильно та доречно у будь-якій ситуації потрібно вміти не лише жінкам, а й чоловікам. Всі ми не раз помічали чоловіків, які, на перший погляд, одягнені пристойно, але при цьому виглядають безглуздо. Неправильне поєднання речей, велика кількість аксесуарів, недоречний образ – все це може зіпсувати навіть найдорожчий одяг. Щоб уникнути модних факапів, є прості правила носіння чоловічого одягу, про які ми розповімо в цьому матеріалі.

1. Не поєднуйте спортивний костюм та класичне взуття.

Ми впевнені, що ви не використовуєте цей відомий стиль, але нагадати про нього зайвим не буде. Ніколи не носіть спортивні штани та туфлі з випускного. Класичне взуття ідеально поєднується із брюками різних фасонів.

Фото: YouTube

2. Не носіть одяг із великими логотипами.

Одягати футболку з великим лого компаній виробників цього одягу - не припустимо, якщо, звичайно, ви не рекламуєте цей бренд. Річ із величезним логотипом виглядає на чоловікові безглуздо.

Фото: YouTube

3. Не одягайте спортивну майку.

Майка чоловіча з великими розрізами з боків призначена для занять у спортзалі, але не для прогулянок містом. Замініть її на класичну футболку, і ви завжди виглядатимете доречно та акуратно.

Фото: YouTube

Читайте на тему: 6 предметів весняного гардеробу, які мають бути у кожної модниці: фото.

4. Не носіть взуття на липучках.

Таке взуття призначене для маленьких дітей, які ще не можуть впоратися зі шнурками. Або для дорослих людей, які мають певні проблеми зі здоров'ям, що не дозволяють їм застебнути взуття. Для здорового чоловіка черевики на липучках неприпустимі.

Фото: YouTube

5. Не носіть занадто облягаючі джинси.

Скінні - фасон для дівчат, який дозволяє підкреслити довгі ноги та витончену фігуру. Джинси, які сильно облягають ноги, на чоловіках виглядають некрасиво.

Фото: YouTube

6. Не носіть футболки з глибоким вирізом.

Одяг з V-подібним глибоким вирізом на чоловіках виглядає безглуздо. Набагато доречніше буде, якщо ви одягнете класичну футболку зі звичайним вирізом.

Фото: YouTube

7. Не носіть класичні сорочки на випуск.

Якщо вам подобається носити сорочки на випуск, купіть ті, які призначені для цього. Класичні сорочки мають бути заправлені у штани.

Фото: YouTube

8. Не одягайте блискучий одяг на кожен день.

Для повсякденного носіння підійдуть однотонні сорочки спокійних відтінків. Блискучі та строкаті залиште для вечірок.

Фото: YouTube

9. Не носіть штани з яскравим принтом.

Штани з великими квітами, слониками, ведмедиками залиште для дому. Для вулиці штани у піжамному стилі не підходять.

Фото: YouTube

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини  

Як правильно готувати класичну окрошку на сметані: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну окрошку на сметані та воді, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких