Лайм

Коля Сєрга і його тато святкують день народження в один день: обидва служать у ЗСУ

Артист подякував рідній людині за дисципліну та принципи

23 березня свій день народження відзначає Коля Сєрга. Гумористу, музиканту та ведучому, який разом з іншими захищає нашу країну, виповнилося 34 роки. З нагоди свята він опублікував сімейне фото зі своїм батьком.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці знаменитості в Instagram. Оприлюднити кадр з рідною людиною він вирішив не просто так, адже 23 березня день народження святкує і його батько. Чоловік, якому виповнилося 60 років, теж служить у ЗСУ.

Коля Сєрга з батькомФото: instagram.com/thekolya

"34 та 60. Батько, дякую за дисциплину та принципи. З Днем Народження нас! Разом до Перемоги", - йдеться в дописі Сєрги в соцмережах.

Читайте на тему: Азарт і тваринний страх: Коля Сєрга поділився переживаннями після обстрілів на фронті.

На знімку обидва позують у військовій формі, обіймаючи один одного за плечі. Відомо, що Коля є військовослужбовцем 59-ї бригади. Нещодавно він говорив, що зараз перебуває в зоні бойових дій на Донеччині. Батько артиста в серпні минулого року воював на Херсонському напрямку, а нині служить у 126-й окремій бригаді Сил територіальної оборони у місті Одеса.

Фото: instagram.com/thekolya

У коментарях під публікацією користувачі мережі приєдналися до вітань та залишили для обох іменинників багато приємних слів. Ось що вони пишуть цього приводу:

"Які ви круті! Коля, з днем народження Вас і батька! Сил і віри! Нашої перемоги!", "Які гарні і завзяті українці! Дуже велика шана вам. Поважаємо і цінуємо, ви робите класну справу! Бережіть себе і хай щастить. В один день народились, це прекрасно", "З днем народження вас обох! Красені! Сміливі! Щастя Вам! Перемоги! Довгих років життя!", "З днем народження вас! Ви - чудові. Бережіть себе", "Вітаю Вас! Ваш батько ще Вам фору дасть. І не скажеш, що 60 років", "Слава Героям! Міцного здоров'я! Щиро вітаю!".

Фото: instagram.com/thekolya

Цікаво, що спершу батько зірки не був в захваті від рішення сина піти на фронт. Однак вже через кілька місяців він змінив свою думку на протилежну.

"Батько, коли я пішов мобілізуватися 26 лютого, почав відмовляти. І з батьком ми не спілкувалися місяць. Можливо, він переживав, що пощади не буде і таких у полон не беруть. У нього не було проросійських поглядів. Але й не було проукраїнських, він добре ставився до Росії. У нього не було віри в Україну, що вона може щось сама. І знаєш, де зараз батько? Він воює під Херсоном уже два місяці, він командир однієї з бригад", - розповідав в інтерв’ю Аліні Доротюк 34-річний Сєрга.

У гарячих точках буває і брат музиканта Ростислав. Він їздить "на нуль", де рятує поранених українських бійців та навчає медичній справі інших.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Одружився і став татом у 19: як живе Роман Сасанчин після перемоги в "Голосі країни"

Де зараз Роман Сасанчин - 22-річний український співак, який виграв шоу "Голос. Діти" та "Голос країни"

Річ саме в ефективності: лідер гурту "Скай" Олег Собчук озвучив своє ставлення до мобілізації

Олег Собчук висловився про мобілізацію - лідер гурту Скай заявив, що в тилу від нього буде набагато більше користі, ніж на фронті

В мережі показали свіже фото 88-річного Алена Делона, який нещодавно отримав орден від Зеленського

Анушка Делон показала свіже фото свого зіркового батька - як виглядає 88-річний Ален Делон, якого помістили під посилену опіку