Лайм

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

Чоловік висловився про свою участь у популярному проекті

Героєм нового сезону романтичного реаліті "Холостяк" став Олександр "Терен" Будько. Український захисник, який втратив обидві ноги на фронті, у минулому долучався до участі в благодійному заході в США та демонстрував чуттєвий виступ на сцені Каліфорнії.

Про нового "холостяка" телеканал СТБ офіційно повідомив у соцмережах. У відповідній публікації в Instagramйдеться про те, що проект знову повертається, оскільки його творцям вдалося знайти ідеального кандидата.

Читайте також: Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром.

Фото: instagram.com/holostyakstb

"Два роки ми отримували від колег, партнерів і глядачів запитання, чи повернеться на СТБ "Холостяк". І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу. Адже головний "Холостяк" країни - це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок - це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці. Той, хто відстоює справжні цінності: свій дім, свою родину, свою країну та мільйони незнайомих, але своїх людей", - прокоментувала генеральна продюсерка телеканалу Людмила Семчук.

Сам Олександр розповідав, що погодився на участь у шоу, бо вірить, що зможе знайти справжнє кохання:

"Холостяк" для мене - це шанс, зустріти свою людину, з якою хочеться спробувати створити сім’ю. На власному досвіді знаю, що дива можна чекати звідусіль, і вірю, що на телепроекті можна знайти кохання. Звісно, це також крута можливість транслювати багато хороших та позитивних ідей, які змінюють нас на краще".

Фото: instagram.com/holostyakstb

Також "Терен" зізнався, яку дівчину хотів би побачити на шоу:

"Я не шукаю ідеал. Я шукаю ту, чиїм внутрішнім світом буду захоплюватись. Мене цікавлять розумні прогресивні дівчата, з якими можна легко спілкуватися на будь-які теми. Які щиро реагують на жарти, тому що я багато жартую й інколи досить нетипово. Мені дуже відгукується, коли дівчина прагне змін у собі та в суспільстві. І мені важливо, щоб вона була україномовна, підтримувала всі ідеї єдиної, соборної, міцної України без ніяких сумнівів. Щоб це була людина з високою повагою до ветеранів, якій не байдужі теми безбар’єрності та інклюзивності простору".

Читайте на тему: Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16.

Фото: instagram.com/holostyakstb

До слова, це вперше за всі сезони "Холостяка", коли ім'я головного героя повідомили одночасно із запрошенням у проект дівчат, які прагнуть спробувати свій шанс та познайомитися з "Тереном" особисто. Прем'єра нового сезону запланована вже на цю осінь.

Будько - не лише військовий та ветереан, а також і громадський діяч, автор книги "Історія впертого чоловіка", учасник національної збірної Invictus Games та ведучий YouTube шоу "Відвал ніг". Раніше він розповідав, які виплати отримує від держави після втрати кінцівок на війні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Учасник "Холостячки-2 " Андрій Хветкевич заінтригував пікантною фотосесією

Бізнесмен Андрій Хветкевич здивував фанатів пікантрими кадрами. Чоловік вирішив попозувати абсолютно оголеним.

Слава Дьомін розповів, чому спілкувався з одіозними Спартаком Субботою та Анною Алхім

Ведучий Слава Дьомін пояснив, чому брав інтерв'ю у таких неоднозначних персонажів як Спартак Суббота та Анна Алхім. Він розповів про свою позицію.

Наша полуничка: Лілія Ребрик привітала маленьку доньку з важливим святом

Телеведуча Лілія Ребрик показала шанувальникам чарівні кадри з найменшою донькою. Дитини виповнилося три місяці.