Лайм

Обличчя "працює": 67-річна Світлана Білоножко розповіла про "правильні" ін'єкції краси

Які косметологічні процедури робить співачка

Народна артистка України Світлана Білоножко розповіла про свою боротьбу з віковими змінами. 67-річна співачка не стала приховувати, що вдається до "уколів краси", адже хоче надовго зберегти молодість і красу.

В інтерв'ю Славі Дьоміну вдова Віталія Білоножка зізналася, що робить "правильні" ін'єкції - мезотерапію (ін'єкційна методика омолодження шляхом введення підшкірно вітамінів і мікроелементів) та ботулінотерапію препаратом "Ксеомін".

Читайте також: Ринопластика і зменшення грудей: Аліна Доротюк вперше розповіла про свої пластичні операції.

Фото: instagram.com/svitlana_bilonozhko

"Ксеомін" – ботулотоксин нового покоління, який зменшує мімічні зморшки, не викликаючи ефекту маски. Від "Ботокса" цей препарат відрізняється тим, що він не вимикає м'яз повністю, зберігаючи на обличчі природну міміку.

"Я роблю правильні ін'єкції. Це дуже важливо. Мезотерапія, Ксеомін - це коли обличчя повністю "працює", у тебе все є, але трішечки забираються якісь зайві зморшки. Але обличчя "працює", - наголосила вона.

Читайте також: Кайфую від віку: Даша Астаф'єва розповіла про сиве волосся та ін'єкції краси.

Що стосується підтримки молодості хірургічним шляхом, то такого досвіду артистка не мала, хоча вона не відкидає, що в майбутньому може зробити пластичну операцію.

"Я так думаю, що я до цього дійду. Чому ні? Я ж хочу виглядати ще довго красивою. Я подумаю. Або щось винайдеться новітнє таке, бо медицина в пластичній хірургії крокує дуже швидко вперед", - сказала Білоножко.

Фото: Скріншот

Наразі, за словами співачки, її все влаштовує у своїй зовнішності.

"Я ж не хочу омолоджуватись так, щоб мене ніхто не впізнавав, це не годиться нікуди... Нутро ж залишається те саме. Треба бути всередині молодим, розважливим, цікавим, щоби з тобою було цікаво. Ось там твоя старість чи молодість, всередині. Бо якщо ти будеш все це робити тільки на обличчі, це тебе не спасе", - вважає Світлана.

Також у цьому інтерв'ю Світлана Білоножко розповіла, як пережила смерть чоловіка-артиста Віталія Білоножка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також