RU  UA  EN

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Досьє

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Руденко Євген Вікторович

Президент 2xEnergy – благодійної організації, директор Інституту розвитку Блокчейн технологій, фінансовий аналітик, експерт у галузі Blockchain та DeF

Президент 2xEnergy – благодійної організації, директор Інституту розвитку Блокчейн технологій, фінансовий аналітик, експерт у галузі Blockchain та DeF Євген Руденко Фото:

Євген Вікторович Руденко народився 31 березня 1983 року у місті Скадовську, Херсонська область України. Закінчивши місцеву школу, вступив до Київського Національного Університету Культури та Мистецтв (КНУКІ) на спеціальність “Менеджмент соціокультурної діяльності”.

Євген Руденко в соціальних мережах

Сторінка в Facebook

Профіль в LinkedIn

Сторінка у Twitter

Профіль в Instagram

Кар'єра

Ще будучи студентом, Євген почав працювати. Свій професійний шлях він розпочав з організації виставок у компанії "Вітрило Експо Медіа" Згодом він активно розширював свої знання та набував досвіду у різних сферах, приділяючи особливу увагу високим технологіям. Із самого початку кар'єри Руденко виявляв інтерес до різних аспектів бізнесу.

У 2012 році Руденко зацікавився фінансовими ринками та почав займатися біржовою торгівлею. Поступово його інтереси поширилися і ринку криптовалют, що з часом стало головним напрямом його роботи.

Сьогодні Євген Руденко зосереджений на фінансах та блокчейн-технологіях, розглядаючи фінансові ринки як платформу для реалізації своїх амбіцій. Він вірить, що майбутнє фінансового світу лежить у галузі децентралізованих фінансів та поглиблено займається цим питанням.

Досягнення та ініціативи

У 2023 році Євген Руденко став директором Інституту Розвитку Блокчейн Технологій, інноваційного центру, присвяченого дослідженню, розвитку та популяризації технології блокчейн.

У 2024 році він, прагнучи масштабних благодійних ініціатив, заснував благодійну організацію 2xEnergy .

Громадська діяльність

Євген Руденко бере активну участь у різних заходах і виступає як спікера з тем, пов'язаних з фінансовими ринками, Блокчейном та сучасними технологіями. Він консультував провідних українських підприємців, які входять до ТОП-100 за версією Forbes Україна.

Хобі та особисті інтереси

У вільний час захоплюється сучасними технологіями, дослідженням штучного інтелекту, дизайном, музикою, спортом та подорожами. Любить читати книги та проводити час із сім'єю.

Сім'я

Одружений, виховує сина.

Читайте також

Ляшко Віктор Кирилович

Віктор Ляшко набув популярності під час пандемії коронавірусу

Синєгубов Олег Васильович

Олег Синегубов – досьє на голову Харківської обласної військової адміністрації

Свириденко Юлія Анатоліївна

Юлія Свириденко обіймає посади першого-віце-прем'єра та міністра економіки України

Новини партнерів