Лайм

Афіша Київського академічного театру "Колесо" на жовтень

Улюблені спектаклі в стінах театру на Андріївському узвозі

ГЕНЕРАЛИ В СПІДНИЦЯХ

Дата і час - 1 і 2 жовтня о 19:00

Жанр - французька комедія на 2 дії, тільки для дорослих

Інтригуючий сюжет, несподівані повороти, комічність ситуації, викликаної феміністичними настроями суспільства початку ХХ століття, – актуальні сьогодні як ніколи. Неймовірно, але факт: вистава «Генерали в спідницях» прикрашає афішу театру «Колесо» майже три десятки років, і кожного разу постановка Ірини Кліщевської проходить у переповненій залі!

ВИПАДОК В ГОТЕЛІ ДЮ КОМЕРС

Дата і час - 3 жовтня о 19:00

Жанр - французька детективно-ексцентрична комедія на 2 дії

Низка кумедних непорозумінь, пригод та курйозів. Несподівані повороти сюжету і багато чого іншого. Автор п’єси - популярний французький драматург ХХ сторіччя Франсіс Вебер, за сценаріями якого було знято безліч комедій із найвідомішими коміками світу.

ОДЕСА. ШАЛЕНЕ КОХАННЯ

Дата і час - 4, 5, 14, 22, 23, 24 жовтня о 19:00

Жанр - музична комедія

Театр запрошує на одеське весілля! Улюблені романси і шансон, запальні танці, курйозні і майже анекдотичні повороти сюжету. Глядачі відчуватимуть себе безпосередніми гостями свята.

У КИЄВІ НА ПОДОЛІ… АБО “ГДЄ ВІ СОХНІТЄ БЄЛЬЙО?”

Дата і час - 6, 12, 26 жовтня о 15.00 і 12, 16, 29, 30 жовтня о 19.00

Жанр - городська байка з піснями, танцями та цимісом

Міську байку про співіснування єврейської та української родини, сповненої анекдотичних ситуацій, вам розкажуть багатогранні актори театру. Під час вистави ви дізнаєтесь рецепти єврейської кухні, а, можливо, і зможете скуштувати вже готові страви, заспівати відомі мелодії, від душі посміятися разом із героями. Глядачі сидять за столиками і під час вистави ласують смаколиками.

ШАНТРАПА

Дата і час - 6 жовтня о 19:00

Жанр - жарт на одну дію

Весела, музична, запальна постановка про театр та акторів від корифея українського театру П. Саксаганського. У жартівливій формі подаються “лаштунки” провінційної театральної трупи.

ПРИМАДОННИ

Дата і час - 8 і 9 жовтня о 19:00

Жанр - комедія на 2 дії

Майстерно виписаний сюжет кращим бродвейським комедіографом останнього десятиріччя, в якому є все для блискучої комедії положень – несподівані переодягання, спадкоємці, пісні, танці і, звичайно, пристрасне кохання – не відпускатиме Вас впродовж всієї вистави.

КЮРІ_МЕЙТНЕР_ЛАМАР_НЕПОДІЛЬНІ

Дата і час - 10 жовтень о 19:00

Жанр - моноспектакль

В рамках проведення Двостороннього року культури між Україною та Австрією на сцені Київського академічного театру «Колесо» відбудеться вистава віденського театру portraittheater

МІРІАМ

Дата і час - 11 жовтень о 19:00

Жанр - комедія

Білогвардійський офіцер, отаман, комісар – під “одним дахом”. «Що» чи «хто» їх поєднує? Відповідь Ви знайдете відвідавши виставу.

МАМО, ДЕ ТИ?

Дата і час - 13 жовтень о 19:00

Жанр - все по Фрейду

Це історія про Макса – він гінеколог. Жінки – його робота та кара. Він прагне щирості та почуттів, а вони – грошей. Він мріє бути потрібним, а вони хочуть грошей. Він міг би дати більше, але вони прагнуть грошей. По Фрейду гроші – це символ сексуальної енергії та сексуальних бажань. Можливо саме тому вони їх хочуть, а він не хоче віддавати.

DOUBLE DOUBLE

Дата і час - 14 і 17 жовтня о 19:00

Жанр - романтичний трилер

Зустріч жінки та чоловіка – найкращий початок будь-якої історії. Здається, що безліч варіацій такого початку сюжету, які ви вже бачили на сценах та кіноекранах, не обіцяють цікавого розвитку подій. Проте, це не про цю історію. Гроші, кохання та щастя – ось головні ставки в цій безкомпромісній грі. На глядачів чекає детективний сюжет із трагікомічним ухилом.

ЛЮБОВНА ПЛУТАНИНА, АБО КОЛИШНІ СПРАВИ

Дата і час - 19 і 20 жовтня о 19:00

Жанр - австрійський водевіль

Він та вона у шлюбі. Вона – донька його колишнього боса. Життя прекрасне й затишне. Але раптом починають з'являтися свідки минулого життя, які знають трішки більше про колишні справи вправного чолов'яги. Як сховати докази та зберегти родину?

ВЕЧІР БАРДІВСЬКОЇ ПІСНІ

Дата і час - 24 жовтень о 19:00

Жанр - бардівські пісні

МИШОЛОВКА

Дата і час - 25 і 26 жовтня о 19:00

Жанр - англійський детектив

Лондонський передмістя, відрізаний від решти всього світу заметами, з його загадковими вбивствами і дивними жителями, змусить вас втягнутися в інтелектуальну гру від Королеви Детектива Агати Крісті.

В рамках фестивалю камерних вистав AndriyivskyFest.UkrainianFormat Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького представляє

ОБЕРЕЖНО - ЖІНКИ!

Дата і час - 26 жовтень о 18:00

Жанр - комедія

Паризький художник Серж - любитель жінок - намагається бути "вірним" трьом жінкам одночасно. І, звичайно, для нього дуже важливо, щоб його "німфи" - наївна студентка Сорбонни Лулу, груба барменша Жаклін і витончена аристократка Марісабель - не впізнали про існування один одного. Але одного разу все його дами зустрілися і вирішили влаштувати "суд честі" над своїм невірним коханим. Експресія, гостра характерність персонажів і яскравий стиль гри квартету артистів надають постановці справжній французький шарм і дозволяють з гумором поглянути на дуже і дуже серйозні речі.

НІЧ КОХАННЯ

Дата і час - 27 жовтень о 19:00

Жанр - лірична комедія

Юність, що виблискує чистотою помислів, що закохана й мріє, бунтує й спокушає. П'ятеро закоханих, і залишилася тільки одна зоряна ніч в рідному українському селі, яку вони проведуть разом. А ще є українські пісні, за допомогою яких вони з'ясовують відносини, освідчуються в коханні, сваряться, миряться...

Я ЖДУ ТЕБЯ, КОХАНИЙ! ..

Дата і час - 31 жовтень о 19:00

Жанр - фарс-детектив

Це моновистава, яку грає актриса Марія Грунічева. Вона розповідає історію про жінку, яка живе з посмішкою на вустах, не дивлячись на ревнивого чоловіка, що замикає її у квартирі з маленькою дитиною, сексуально стурбованого дівера-інваліда, сусіда з будинку навпроти, що підглядає за нею в бінокль у самі інтимні моменти. З ким може поділитися відверто своїми проблемами й переживаннями жінка? Звичайно з подругою, роль якої в цьому спектаклі виконуєте Ви.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймАфіша
Теги:

Читайте також

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai

Афіша подій у Києві: "Карибські вечорниці", вар'єте "Рояль" з Lida Lee, спектаклі "Чорного квадрата"

Caribbean Club запрошує на події лютого: гостей чекають улюблені музичні, театральні та гумористичні заходи

Карибські вечорниці: Caribbean Club повертає свої культові танцювальні суботи

Культові карибські вечірки повертаються. Перші запальні суботи чекають на гостей Caribbean Club уже в січні