Лайм

Топ-5 причин побачити мюзикл "Серенада Сонячної долини"

24 грудня на сцені Жовтневого палацу пройде унікальний музичний спектакль

24 грудня на сцені Жовтневого палацу пройде унікальний для української театральної сцени музичний спектакль "Серенада Сонячної долини". Мюзикл став дебютним для Театру Олександра Меламуда і відразу підкорив серця глядачів.

Постановка щоразу збирає аншлаг, і на це є як мінімум 5 причин:

1. В якому ще всесвіті, крім як в Театрі Олександра Меламуда, можна побачити улюблених народних артистів, які цілих 20 номерів співають наживо? - Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Олексій Вертинський, Володимир Горянський, Мирослава Філіпович, Олександр Меламуд, Ксенія Вертинська і Аліса Діалло розкриваються в яскравих образах і як артисти, і як вокалісти.

2. Театр починається з веселих трубадурів, які зустрічають приголомшених глядачів при вході в "Сонячну долину". Музиканти скликають народ під звуки саксофона і величезного барабана, а співає сам Олександр Меламуд. Проводжають театралів вже розвеселилися і наділених сувенірними доларами з портретом Олександра Меламуда. До речі, ця театральна валюта приносить удачу. Потрібно лише встигнути зловити купюру, падаючу прямо на глядача в кінці вистави.

3. Іскрометна постановка веселить і п'янить, немов келих шампанського. Тільки для прекрасного настрою не потрібен привід. Після мюзиклу ви будете наспівувати джазові партії Гленна Міллера і пританцьовувати ще довгий час!

4. Ви закохаєтесь в джаз (у виставі жива музика - її виконує джаз-бенд імені Джульєтти Капулетті під керуванням Андрія Соловйова), закохаєтесь в мюзикл - і ця любов назавжди стане для вас джерелом неймовірних вражень і спогадів.

5. Якщо вам необхідний прекрасний настрій і не нудний вечір в приємній компанії, то вам неодмінно потрібно заглянути в "Сонячну долину", яка з'єднує серця!

Встигніть зарезервувати місця в залі для глядачів і подаруйте собі і своїм близьким воістину новорічний настрій!

У Жовтневому палаці 24 грудня о 19:00

Квитки можна придбати в касах Києва або онлайн тут:

https://bit.ly/32FXVhN

https://parter.ua/ru/serenada-solnechnoi-dolyny

https://kontramarka.ua/ru/event/serenada-sonacnoi-dolini-58198-92542.html

Читайте також

Тіна Кароль в Osocor Residence: 14 червня співачка дасть концерт просто неба в резиденції

Незабутній вечір під відкритим небом разом із Тіною Кароль! 14 червня в резиденції Osocor Residence співачка влаштує грандіозний концерт

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai