Лайм

Легендарний диригент Лондонського Королівського Оркестру Петер Брейнер виступить у Києві

30 жовтня у Київській консерваторії виступить легендарний диригент та знаменитий аранжувальник The Beatles

30 жовтня у столиці у супроводі оркестру виступить людина-легенда, диригент Лондонського Королівського Оркестру та знаменитий аранжувальник Бітлз Петер Брейнер.

Фото: Concert La Scala

Концерт поєднає трьох талановитих людей із різних континентів — Петера Брейнера (диригент, піаніст, Лондон), Алексея Явтуховича (скрипаль, Collegium Musicum, США) та Богдана Румянцева (віолончеліст, Україна). Kожен із них виконуватиме сольну партію. Відомі музиканти представлять програму «Через час та відстань». В одній із частин концерту звучатиме музика Бітлз.

Перша частина: концерт ре мінор Баха у реконструкції соло скрипки, яка буде виконана на інструменті італійського майстра Дженаро Ді Лючиа. Вперше у 2018 році цю реконструкцію зміг виконати японський скрипаль Shunske Sato. І тепер у виконання видатних музикантів та оркестру ви почуєте три частини цього концерту, де друга частина Адажіо - це розмова з Богом…

Друга частина: музика Peter Breiner "Beatles Concerto Grosso". Це об'єднання музики майстрa 18-го століття, Йоганна Себастьяна Баха , з одного боку, та пісні The Beatles (Джона Леннона, Пола Маккартні, Джорджа Харрісона та Рінго Старра) з іншого.

Третя частина: «Пори року в Буенос-Айресі» Аstor Pizzolla

У 1996-1998 роках було зроблено вільну транскрипцію «Пори року в Буенос-Айресі» Astor Pizzolla для скрипки та струнного оркестру. Саме її буде виконано. Ви поринете у танго як у ліричну сюїту про почуття маленької людини у великому місті. Astor Pizzolla намагається описати життя мешканця Буенос-Айреса; за допомогою танго виникає богемний образ Буенос-Айреса, вираз душі Буенос-Айреса. Самотність, холод у Invierno Porteño… почуття самотності та холоду переривається сильними ритмічними імпульсами… У Primavera Porteña ми знаходимо перше кохання. Тіло та спокуса. Пікнік у парку. Закохані. Місто відродилося після зими. Дерева пофарбовані в зелень і запах квітів затопило все місто».


Організатори запрошують киян та гостей міста поринути у світ музики і відчути відтворені мелодіями образи.
Де: Київська консерваторія, вул. Архітектора Городецького, 1-3/11.
Коли: 30 жовтня, о 19:00
Вартість квитків: від 770 грн

Квитки

Новини партнерів

Читайте також

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai

Афіша подій у Києві: "Карибські вечорниці", вар'єте "Рояль" з Lida Lee, спектаклі "Чорного квадрата"

Caribbean Club запрошує на події лютого: гостей чекають улюблені музичні, театральні та гумористичні заходи