Лайм

Королева Єлизавета роками не змінює улюбленої косметики, і її ціни вас здивують

Помади, креми та парфуми Єлизавети II коштують не так уже й дорого

Єлизавета II не займається рекламою своєї улюбленої помади, але косметичні вподобання монаршої персони легко дізнатися по королівським ордерам, які дозволяють виробникам хизуватися престижною клієнтурою.

Ордери виписуються старшими членами королівської сім'ї з XII століття, а на продуктах, бланках і вивісках брендів з'являються герби і геральдичні знаки, що підтверджують їх використання мешканцями Букінгемського палацу. Видання Harper's Bazaar розповіло про креми, аромати, мило і пудри, які обирає королева Єлизавета. Як не дивно, всі вони мають досить помірну за британськими мірками вартість.

Мінеральна компакт-пудра Clarins Ever Matte

Ціна: £ 28,00 (871 грн)

Французька компанія Clarins створила для Єлизавети відтінок помади, який пасував до її одягу для коронації в 1953 році. До сих пір вона регулярно використовує продукцію бренду (Clarins має королівський ордер на «догляд за шкірою і косметику»). Ходять чутки, що пудра Ever Matte входить до переліку обов'язкових б'юті-продуктів королеви.

Лак для нігтів Essie відтінку Ballet Slippers

Ціна: £ 7,99 (248 грн)

Згідно веб-сайту Essie, перукар Єлизавети ще в 1989 році замовив у американського виробника перший флакон Ballet Slippers. До сих пір це єдиний лак, який прикрашає нігті Її Величності.

Крем для рук і нігтів Clarins

Ціна: £ 23,00 (715 грн)

Цей тюбик із кремом для рук і нігтів «ніколи не закінчується в палаці». Зрештою, якщо королева регулярно робить манікюр, вона, безумовно, повинна підтримувати шкіру рук в ідеальному стані.

Зволожуюча помада Elizabeth Arden

Ціна: £ 22,00 (684 грн)

Королева довгий час була прихильницею помади Elizabeth Arden: американський бренд має королівський ордер вже більше 55 років. Хоча точно невідомо, який колір обирає Єлизавета, вона, як правило, носить сміливі рожеві відтінки, схожі на Rosy Shimmer (на фото).

Універсальний крем Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant

Ціна: £ 28.00 (870 грн)

Ще одним фаворитом Єлизавети є Eight Hour Cream. У 2016 році представник Elizabeth Arden розповів, що бренд часто співпрацює з костюмером королеви Анжелою Келлі, надаючи "все, що вимагає або хоче спробувати Її Величність".

Мило з лимоном і неролі Bronnley

Ціна: £ 13,00 (404 грн)

Марка Bronnley була вперше нагороджена королівським ордером ще в 1943 році королем Георгом VI, і королева Єлизавета підтримала добру традицію. Невідомо, які саме продукти Bronnley поставляються в Букінгемський палац, але мило Lemon and Neroli Soap - один з їхніх найпопулярніших продуктів.

Рідке мило для рук з ревенем і трояндою Molton Brown

Ціна: £ 20,00 (622 грн)

Ще один володар королівського ордера - британський парфумерний бренд Molton Brown. Він має право постачати королеві «туалетне приладдя». Нікому не вдалося виявити конкретні продукти, якими користується Єлизавета, але з огляду на її любов до рожевого кольору, це мило має всі шанси опинитися в її вбиральні.

Гребінець Kent

Ціна: £ 36,00 (1120 грн)

Kent є найстарішим у світі виробником гребінців і має королівський ордер дев'яти правлячих монархів, включаючи королеву Єлизавету.

Духи Floris

Ціна: £ 75,00 (2333 грн за 100 мл)

Британська парфумерна компанія Floris - єдиний постачальник Єлизавети. Вона регулярно створює індивідуальні духи до дня народження Її Величності, і хоча формула залишиться в найсуворішому секреті, ймовірно, в них присутня її улюблена нота білої троянди.

  • У мережі з'явилося смішне відео, на якому Єлизавета II бігає за онуком. Відео зняли 33 роки тому на одному з сімейних свят королівської родини.
  • Все в захваті від обкладинки модного глянцю, автором якої стала Меган Маркл. Герцогиня стала першим запрошеним редактором журналу за всю його 103-річну історію.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта