Лайм

Кара Делевінь знялася оголеною для модного глянцю: тепер всі знають про її маленьке особисте тату

Модель прикрасила обкладинку модного журналу

Британська модель і акторка Кара Делевінь стала героїнею вересневого номера американського журналу Marie Claire. 27-річна знаменитість знялася у відвертій фотосесії і розкрила пікантні деталі свого особистого життя.

Топ-модель з'явилася на обкладинці видання повністю оголеною. На знімку Кара лежить без одягу на шкіряному дивані зеленого кольору.

У кадр також потрапило нове татуювання Делевінь. Під лівою груддю моделі зображена велика літера "А". Судячи з усього, це тату Кара присвятила своїй коханій, 29-річній акторці Ешлі Бенсон (Ashley Benson).

В інтерв'ю виданню Делевінь розповіла про знайомство з Бенсон і про початок їх романтичних стосунків. "Ніхто з нас не шукав цього почуття навмисно. Все склалося абсолютно природним чином. Ми зрозуміли, що хочемо бути разом", - пояснила модель.

До речі, у Ешлі також є особисте тату, яке, судячи з усього, присвячене Карі. На тілі акторки красується малюнок у вигляді ініціалів CD (Cara Delevingne).

  • Раніше ЗМІ поширили інформацію про те, що Кара Делевінь і Ешлі Бенсон узаконили свої стосунки. Однак, як виявилося, це був такий жарт від зірок, замість весілля пара провела "церемонію дружби".
  • Уважні користувачі соцмереж помітили на руці канадського репера Drake нове тату. На ньому виконавець нібито веде за собою учасників групи The Beatles.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами