Лайм

Названо переможницю конкурсу "Міс Земля 2019": чи посіла призове місце українка

Фінал конкурсу відбувся 26 жовтня на Філіппінах

26 жовтня на Філіппінах відбувся фінал міжнародного конкурсу краси "Міс Земля 2019" (Miss Earth 2019). Володаркою корони і головного титулу стала представниця Пуерто-Ріко Неллі Піментел.

Результати змагання опубліковані на офіційній сторінці конкурсу в Twitter. Друге місце (титул "Міс Повітря 2019") посіла Еман Девіс з США, третє місце ( "Міс Вода 2019") дісталося представниці Чехії Кларі Ваврушковій. А "Міс Вогонь 2019" стала Аліса Маненок з Білорусі.

Україну в цьому році на конкурсі представляла 20-річна Діана Шабас з Волинської області. На жаль, жодне призове місце їй не дісталося.

Про переможницю конкурсу Неллі Піментел відомо, що їй 21 рік і вона корінна мешканка Пуерто-Ріко. Дівчина народилася і виросла в місті Сан-Хуані. Крауня є студенткою факультету маркетингу та психології.

"Міс Земля" - один з найпрестижніших конкурсів краси в світі, що проводиться під егідою ООН. Основна місія змагання - збереження Землі, охорона навколишнього середовища, живої природи. Таким чином, всі учасниці представляють власні міжнародні проекти для поліпшення екологічної обстановки як на глобальному, так і на регіональному рівні.

В 2019 році в конкурсі брали участь представниці 85 країн. У конкурсанток було чотири виходи: в купальниках, національному костюмі, вихід без макіяжу і укладок і в вечірніх нарядах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима