Лайм

Названо переможницю конкурсу "Міс Інтернешнл 2019": чи зайняла призове місце українка

Фінал конкурсу відбувся 12 листопада в Токіо

12 листопада в Токіо відбувся фінал конкурсу краси "Міс Інтернешнл 2019" (Miss International). Володаркою корони і головного титулу стала представниця Таїланду - 25-річна Сіретхорн Ліарамват.

Про це сказано на офіційній сторінці конкурсу в Instagram. Друге місце (1 віце-міс) зайняла Андреа Тоскано з Мексики, третє місце (2 віце-міс) дісталося представниці Урганди Евелін Наматовій Каронде, четверте місце (3 віце-міс) зайняла Алехандра Венгоечея з Колумбії і 4-ю віце-міс стала конкурсантка з Великобританії Харріотт Лейн.

Україну в цьому році на конкурсі представляла 24-річна Марина Кіосе. На жаль, жодне призове місце їй не дісталося. Дівчині не вдалося увійти навіть в ТОП-15.

Про переможницю Сіретхорн Ліарамват відомо, що вона працює фармацевтом, спеціалізується на лікарських препаратах для імунотерапії. Тайська красуня багато подорожує по світу і любить вивчати культуру інших країн.

Miss International - один з найбільших і найстаріших міжнародних конкурсів краси, він входить в "Велику четвірку" поряд з "Міс світу", "Міс Земля" і "Міс Всесвіт". У конкурсі оцінюється не тільки зовнішній вигляд учасниць, а й бажання вирішити глобальні та локальні проблеми на планеті.

У 2019 року в конкурсі краси взяли участь представниці 83 країн.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта