Лайм

Відомий журнал назвав "Ікону року" серед знаменитостей: важко повірити, що цій красуні 50

Дженніфер Лопес - яскравий приклад того, що вік це всього лише цифри

Американська співачка і акторка Дженніфер Лопес отримала звання "Ікона року" за версією чоловічого журналу GQ. 50-річна зірка прикрасила собою обкладинку глянцю, а також знялася в сексуальній фотосесії.

Фотографії та відеоролик з акторкою видання опублікувало на своїй сторінці в Instagram. Примітно, що в кадрі Дженніфер з'являється з мінімальною кількістю макіяжу і практично без ретуші, а єдиним фільтром став чорно-білий.

У ролику чітко видно мімічні зморшки, які роблять красу Джей Ло ще більш природною. А фігура співачки виглядає так, ніби їй не більше 30 років.

В інтерв'ю 50-річна актриса висловилася про своє ставлення до віку. Лопес стверджує, з роками жінки стають тільки краще.

"Всі жінки і особливо артистки з віком стають лише краще. Кар'єра Меріл Стріп злетіла після 40 років. Те ж саме у Тіни Тернер, Шер і у інших. Вони розквітли так, як не розцвітали раніше", - говорить співачка.

  • Дженніфер Лопес відзначила свій ювілей гучною вечіркою. Співачка влаштувала грандіозне гуляння в розкішному особняку в Майамі, а завершилося свято яскравим феєрверком.
  • 50-річна Джей Ло показала фото, на якому позує в білому купальнику з написом Forever Young (вічно молода) і накидці гірчичного кольору. Пляжний лук вигідно підкреслює спортивне тіло Дженніфер.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами