Лайм

Не можу повірити, що зробила це: Олена Шоптенко зважилася на зміну іміджу

Хореограф обрізала своє довге волосся

Українська танцівниця Олена Шоптенко перед Новим роком зважилася на зміни у зовнішності. Хореограф розпрощалася зі своїми довгими локонами, які довгий час були її візитною карткою.

Про це знаменитість повідомила на своїй сторінці в Instagram, прикріпивши до посту фотографії, зроблені в салоні краси. Судячи зі знімків, Олена зробила подовжене каре.

"Я не можу повірити, що зробила це! 32 роки я ходила тільки з довгим волоссям! Коли я була підлітком, мені не дозволяла стригтися мама, і це призводило до конфліктів, адже дух протиріччя і жага експериментів зі своєю зовнішністю зашкалювали. Плюс було вкрай незручно робити зачіски на турніри з бальних танців з волоссям нижче попи. У 16 років я все-таки підрізала кінчики, і моє волосся, позбувшись від ваги, різко підскочило і стало кучерявим. Так, ще 10 років я проходила з пишною кучерявою шевелюрою", - розповіла Шоптенко.

Олена зізналася, що зовсім не шкодує про те, що тоді послухала маму і не зробила стрижку. "Довге волосся було моєю візитною карткою багато років", - зазначила танцівниця.

В кінці поста хореограф пояснила, навіщо зараз обрізала локони.

"Після вагітності структура волосся, і їх стан змінилися, тому я нарешті зважилася змінити зачіску", - зізналася Олена.

  • Ведуча шоу "Зважені та щасливі" на каналі СТБ Аніта Луценко продовжує експериментувати зі своєю зовнішністю. Нещодавно фітнес-тренер продемонструвала, що позбулася каре. А днями показала, що перефарбувалася в рожевий.
  • Хайден Панеттьєрі, колишня кохана українського боксера Володимира Кличка, кардинально змінила імідж. Акторка змінила довгое волосся на зухвалу стрижку, а пшеничний колір - на попелясто-русявий відтінок.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта