Лайм

Зачіска на Новий рік своїми руками: 10 ідей красивих і простих укладок вдома

Як зробити розкішну зачіску без походу в салон

Новий рік вже зовсім близько! Ви вже знаєте, який образ виберете і яку зачіску зробите для цього свята? Ми вирішили допомогти вам зробити вибір. І підібрали кращі варіанти зачісок і укладок, які можна зробити своїми руками, не витрачаючи зайві гроші на салони краси.

Почнемо з класики. Практично для будь-якої довжини волосся, крім зовсім короткого, відмінно підійде гладке укладання. Розгладьте волосся вирівнювачем, підрівняйте кінчики - і образ готовий. Але пам'ятайте, що важливо зробити все акуратно, використовуючи засоби для захисту волосся і якісний лак для укладання. Тільки так ви отримаєте ідеальний результат.

Також за допомогою вирівнувача ви можете зробити такі собі недбалі "пляжні" локони. Таку зачіску можна також зібрати в красивий хвостик, невеликий пучок або навіть зробити вечірню зачіску, використовуючи красиві шпильки.

Для довгого волосся ідеально підійде "голлівудська" завивка. Щоб отримати такий ефект, потрібно закручувати волосся на плойку, відвертаючи пасма від обличчя. Також варто використовувати плойку-конус, вона краще впорається із завданням. Якщо звичайні кучері вам не особливо цікаві, можна зробити з них розкішний високий хвіст або вільну косу.

Для короткого волосся відмінним варіантом буде ретро-стиль. Для створення такого образу потрібно просто змастити волосся гелем і акуратно причесати, формуючи гладку форму.

Ну а власниці коротких стрижок, які хочуть виділитися, можуть зробити яскравий ірокез або його подобу, використовуючи гель. Також цю зачіску можна прикрасити кольоровим лаком для волосся.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами