Лайм

Як пофарбувати волосся в новому році: 5 модних трендів 2020

Наймодніші варіанти зачісок на новий рік

Хочете виглядати максимально стильно і трендово в 2020 році? Наші експерти вже з'ясували, які відтінки і види фарбування волосся будуть наймоднішими. І в цьому матеріалі ми готові поділитися з вами п'ятіркою найбільш яскравих і красивих варіантів, серед яких кожна зможе знайти щось на свій смак.

У 2020 році знову будуть актуальні фарбування балаяж і омбре. Це техніка, в якій освітлюється тільки невелика частина волосся, окремі дрібні пасма або кінчики. Таким чином створюється ефект вигорілого натурального кольору, як буває влітку біля моря.

В тренді залишається стильний холодний блонд. Але важливо розуміти, що домогтися його можуть далеко не всі. Таке фарбування можуть собі дозволити тільки володарки досить міцного здорового волосся. Якщо ви довго фарбуєтеся в темний колір, навряд чи у вас вийде домогтися такого ефекту, адже для платинового тону необхідно дуже сильно освітлити базу.

Одним з головних трендів року буде натуральність. Тому сміливо повертайтеся до свого природного кольору волосся. Якщо він здається вам тьмяним, його можна трохи підкоригувати тонуючої фарбою без аміаку.

Актуальними також будуть пастельні відтінки, особливо у молоді. Такі тони можуть оживити будь-який образ, надати свіжості, зухвалості і оригінальності. Не варто думати, що кольорове волосся можуть носити тільки підлітки. Якщо грамотно підібрати колір, він буде добре виглядати в будь-якому віці.

Головний і найяскравіший хіт року - райдужне фарбування. Звичайно, це варіант зачіски тільки для досить сміливих модників. Але виглядає таке фарбування просто приголомшливо, якщо воно грамотно виконане. До того ж, вважається, що яскравий зовнішній вигляд додає впевненості в собі. Тому не варто боятися виглядати незвично.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта