Лайм

Як не переборщити з макіяжем на Новий рік: 5 поганих прикладів

Як не потрібно фарбуватися на свято

Далеко не всі вміють фарбуватися професійно. Але навіть при домашньому макіяжі дуже важливо враховувати деякі деталі, щоб образ виглядав акуратно і стильно. У цьому матеріалі ми розповімо вам про помилки, яких слід уникати, щоб виглядати красиво і елегантно.

Акцент на очі і губи

Найбільша помилка в макіяжі - акцент одразу на дві області обличчя. Це виглядає вульгарно і кустарно, навіть якщо все виконано в ідеальній техніці. Краще виберіть якусь одну деталь, на яку хочете звернути увагу. А решту макіяжа зробіть нейтральним.

Неправильний підбір кольорів

Занадто темний тональний крем, невідповідна помада, погано сумісні між собою тіні і рум'яна... Все це може зіпсувати будь-який образ. Найкраще перевіряти всі засоби перед покупкою. І робити це потрібно не на тильній стороні долоні, як багато хто помилково вважає, а на шиї або внутрішній стороні зап'ястя.

Також пам'ятайте, що білокожим дівчатам краще підійдуть більш теплі тони. А більш смаглявим, навпаки, можна використовувати кольори холодного спектру. Саме таким способом потрібно гармонізувати кольорову температуру вашого образу, щоб не виглядати занадто яскраво або занадто блідо.

Занадто довгі вії

Величезні вії доречні на сцені або фотосесії, але в реальному житті, навіть на святі, вони виглядають пошло і без смаку. У наш час існують дуже красиві техніки нарощування, які дозволяють домогтися природного пишного ефекту. Також накладні вії можна злегка підстригти, щоб вони виглядали акуратніше. А кілометрові штучні "віяла" краще залишимо лялькам.

Неакуратна помада

Навіть якщо ваша помада ідеально підходить вам за відтінком, неакуратний контур може все зіпсувати. Щоб помада лягла добре, потрібно обов'язково використовувати скраб перед нанесенням макіяжу. Також після скрабу губи потрібно зволожити бальзамом.

Потім слід нанести контурний олівець, трохи розтушувати його від країв до центру, і тільки після цього нанести помаду. Робити це потрібно пензликом або аплікатором, також можна легко розтушувати колір пальцем. Ну а для того, щоб помада не віддруковувалася на келиху, щоках ваших друзів і так далі, слід трохи промокнути губи паперовою серветкою або злегка припудрити.

Криві стрілки

Широкі і довгі стрілки давно вийшли з моди, поступившись місцем акуратним і маленьким. Вони набагато краще підкреслюють очі, також такий варіант виглядає більш сучасно. Але, в будь-якому випадку, який стиль стрілок ви б не вибрали, вони повинні бути рівними і акуратними. Ніщо так не псує образ, як крива підводка.

Щоб вирівняти стрілки, можна використовувати зубочистку. Намотайте на неї трохи вати, змочіть рідиною для зняття макіяжу і виправте всі нерівності.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами