Лайм

Голос країни-10: хто з команди Дана Балана пройшов до прямих ефірів

Ще четверо учасників стали на крок ближче до фіналу

У неділю, 29 березня, на шоу Голос країни-10 відбувся черговий етап вокальних "нокаутів". У новому випуску за участь в прямих ефірах боролися підопічні команди Дана Балана.

В ході ефіру глядачі каналу "1+1" побачили виступ переможця шоу Голос.Діті-2 Романа Сасанчіна, зірки серіалу "Папік" Дар'ї Петрожицької, яку Дана Балан "вкрав" у Тіни Кароль, найепатажнішу учасницю сезону Критстіну Карабанову, студента з Китаю та інших вокалістів. theLime простежив за випуском, зібравши найкращі виступи вечора, а також його підсумки. Читайте і дивіться далі, хто став на крок ближче до заповітної перемоги.

Назар Яцишин

Талановитий учитель історії першим почав боротьбу за місце в прямих ефірах. Назар вийшов на сцену з чуттєвою композицією Forever young, зачарувавши зіркових тренерів. Тіна Кароль назвала виконання "кристально чистим", зазначивши, що бачить хлопця у фіналі шоу. Наставник учасника без вагань віддав вокалісту перше крісло.

Дар'я Петрожицька

Зірка серіалу "Папік" з'явилася на сцені з ліричною піснею Квітки Цісик "Ой, ходить сон" і заворожила тренерів своїм чуттєвим виконанням. MONATIK зазначив, що дівчина з акторки починає перетворюватися в вокалістку, а також зізнався, що тепер буде часто слухати цю композицію саме у виконанні Даші. Тренер учасниці відправив її на перше крісло.

Індіра Едільбаєва

Східна красуня є однією з найсильніших вокалісток в команді Дана Балана. Довести це співачка змогла і в "нокаутах". Тренер вибрав для учасниці хіт Ероса Рамазотті Cose della vita і не прогадав - судді і глядачі аплодували стоячи. Своїм сильним виступом Індіра змістила з першого крісла Дар'ю Петрожицьку.

Анастасія Балог

Одна з наймолодших учасниць шоу 16-річна Настя виконала композицію Лани Дель Рей Summertime Sadness. Зіркові тренери прийшли в захват від вокалу дівчини і назвали її вже готовою артисткою. Дан Балан віддав юної вокалістці перше крісло.

Роман Сасанчин (крадіжка Тіни Кароль)

Провів весь ефір на голках 17-річний Роман Сасанчін. Переможець шоу Голос.Діті-2 вийшов на сцену останнім, коли всі стільці були вже зайняті. Після виступу хлопця Дан Балан опинився перед складним вибором - Роман Сасанчін або Назар Яцишин. Весь зал переконував тренера віддати перевагу Роману, але наставник вирішив далі йти з Назаром.

Однак Тіна Кароль, яка привела Рому до перемоги на дитячому Голосі, скористалася правом "крадіжки" та забрала хлопця в свою команду. Таким чином, Роман Сасанчин автоматично потрапляє до прямих ефірів Голосу країни-10.

Хто покинув Голос країни-10 29 березня:

  • Сюй Чуань Юн
  • Крістіна Карабанова
  • Тамара Балюк
  • Галина Рудик
  • Читайте також на theLime, хто з команди MONATIK'а пройшов в прямі ефіри. Ще четверо учасників стали на крок ближче до фіналу.
  • Раніше екс-учасниця гурту "Ленінград" покинула проект Голос країни-10 після скандалу з Кримом. Спроба заручитися підтримкою президента України Володимира Зеленського виявилася безуспішною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами