Лайм

Чіпси в день народження і популярність у хірургів: 10 секретів іменинниці Меган Маркл

Дружині принца Гаррі виповнюється 38 років

У неділю, 4 серпня, дружина принца Гаррі Меган Маркл відзначає свій день народження. Герцогині Сассекській виповнюється 38 років. Цього року молода мама влаштовувати гучну вечірку не планує, а ймовірно проведе цей день разом з чоловіком і маленьким сином Арчі.

У день народження герцогині The Lime розкриє 10 дивовижних секретів Меган Маркл про які ви раніше не чули.

1. У герцогині Сессекскій є одна давня звичка. Щороку, 4 серпня, Меган з'їдає тарілку чіпсів і випиває келих вина. Ця традиція з'явилася у неї з дитинства, коли тато брав до себе на роботу, де купував чіпси і фаст-фуд.

2. Дружина принца Гаррі має неймовірну біологічну особливість - прекрасно володіє обома руками. Меган може однаково добре використовувати як праву, так і ліву руки.

3. Меган Маркл стала справжньою іконою стилю і краси. Багато дівчат намагаються не тільки наслідувати її стиль в одязі, а й мріють скопіювати її зовнішність. Так, наприклад, топ запитів у пластичних хірургів очолило прохання зробити ніс як у Меган Маркл.

4. Герцогиня любить грати в "Монополію" і розгадувати головоломки.

5. Перший поцілунок у Меган трапився в літньому таборі, коли їй було 13 років. Його звуть Джошуа Сілверстейн і зараз він професійний боксер. Чоловік одружений і виховує двох дітей.

6. В 13 років Меган також заробила свої перші гроші. Це було в магазині заморожених йогуртів, куди вона влаштувалася під час канікул.

7. Герцогиня Сассекська протягом багатьох років гризла нігті. Від шкідливої звички Маркл позбулася всього пару років тому.

8. Меган працювала моделлю на шоу Deal Or No Deal. Суть цього шоу полягає в тому, що учаснику по черзі пропонується вибрати одну з 26 валіз, в якій, можливо, знаходиться джек-пот. У цьому шоу Марк виступала в якості моделі під номером 24 - з пишним шиньйоном, накладними віями і в короткій сукні.

9. Дружина принца Гаррі дуже любить книги про політику і теологію. Її улюблений автор - Ноам Хомський.

10. Меган Маркл грає на кількох інструментах - гітарі, барабанах, цимбалах. Вона також володіє відмінним вокалом, і в школі співала у всіх мюзиклах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами